Originar din Africa și India, uleiul de ricin este obținut prin presarea la rece a semințelor de ricin, având proprietăți emoliente, antiinflamatorii și antibacteriene. A fost folosit încă din antichitate pentru tratarea pielii, părului și unghiilor, putând fi folosit totodată și ca uz intern. Descoperă beneficiile uleiului de ricin în acest articol.

6.Uleiul de ricin regenerează și accelerează creșterea părului și genelor

Se poate face o masca săptămânală pentru păr, cu ulei de ricin, masand energic sclapul preț de câteva minute, astfel încât nutrienții activi ai uleiului de ricin să ajungă până la rădăcina firului de păr. Acest ulei regenerează și accelerează creșterea părului, îl fortifică și previne apariția firelor albe.

Foto: By Volurol /Shutterstock

7.Uleiul de ricin: aliat al tinereții

Folosit în creme pentru ten sau măști destinate îngrijirii fetei, gâtului și pieptului, uleiul de ricin previne apariția coșurilor, dar și a ridurilor și a punctelor negre, având efect antioxidant și antibacterian asupra pielii. Utilizarea cu regularitate a uleiului de ricin ajută în estomparea ridurilor fine, redând un aspect tânăr tenului și un aspect luminos pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Foto fr si main: By Swapan Photography /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri