Produsele naturale, certificate BIO/ecologice reprezintă poate cea mai bună alegere pentru micuț. Știm deja că unele substanțe din produsele cosmetice și de îngrijire pot irita pielea sau chiar pot pătrunde în organism, uneori putând da efecte nocive prin acumulare sau reacții alergice/de intoleranță.

În plus, astăzi ne îndreptăm către un stil de viață ecologic, în armonie cu natura, dar totodată care să ne sporească sănătatea.

Produsele naturale nu prezintă risc pentru sănătate, evită alergenii precum glutenul, sunt vegane, nu sunt testate pe animale, nu poluează mediul (atât prin procedeele de producere, cât și prin aruncarea recipientelor care sunt, în acest caz, biodegradabile), nu conțin substanțe dovedite a fi nocive pentru noi (parabeni, ftalați, petrolatum, coloranți artificiali, conservanți, sulfati) și, de asemenea, nu sunt folosite plante modificate genetic.

Va prezentăm câteva soluții de îngrijire naturală pentru sugari și copii, aceste produse putând fi utilizate și de către adulți. Pe scrut, putem spune că pot fi utilizate de intreagă familie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Șampon pentru copii, Banane și Căpșune, Kids Only Extra Gentle, Jason, 517ml

Șamponul natural pentru copii este disponibil pe site-ul EuBio.ro – preț 53 lei

Ingrediente active: aloe vera, gălbenele, mușețel, tei, sunătoare, proteine de grâu (fără gluten). Nu este iritant pentru ochi, putând fi utilizat și de către bebeluși.

Șamponul nu conține:

  • Parabeni
  • Sulfați duri
  • Petrolatum
  • Ftalați
  • Culori artificiale
  • Zaharină
  • GMOs (Organisme Modificate Genetic)
  • Microparticule din plastic
  • MEA, DEA & TEA
  • Derivați PEG
  • Substanțe generatoare de Formaldehidă

Șampon și gel de dus bebe certificat ORGANIC cu rodie și cătină albă, Eco Cosmetics, 200 ml

Șamponul este disponibil pe site-ul EuBio.ro – preț 49 lei

SPUMANT DE BAIE ORGANIC PENTRU COPII 0+, CU SALVIE ȘI NALBĂ 250 ML

Produsul este disponibil pe Obio.ro – 22,5 lei

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Formulat cu extract de nalbă hidratantă și calmantă și cu salvie antibacteriană, spumantul Little Siberica transformă băița în teren de joacă! Spuma pufoasă, aroma delicată, curățire blândă pentru o piele moale și catifelată. Recomandat înainte de culcare, pentru vise parfumate.

Potrivit și pentru nou-născuți. Certificare bio COSMOS ORGANIC.

Formulat fără: SLS, parabeni, silicon, coloranți sintetici. Potrivit pentru nou-născuți.

ULEI ORGANIC PENTRU MASAJ BEBE, CU RODIE ȘI CĂTINĂ, 125GR

Produsul este disponibil pe Obio.ro – preț 49 lei

Ulei de masaj ce oferă îngrijire naturală și protecție pentru pielea sensibilă a bebelușului. Conține extract din cătină albă și susan - cultivate organic, ce calmează pielea iritată din zona scutecului, în timp ce uleiul din semințe de rodie asigură hidratare completă. Este ideal după băița sau pentru un masaj plăcut înainte de somn. Este relaxant pentru bebeluși și mămici deopotrivă și are un miros delicios!

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

100% din ingrediente sunt organice. Certificat Ecocert.

Produsul este : 100% organic, 100% vegan, fără parabeni, fără parfum, conservanți, coloranți sintetici, fără PEG, nu este testat pe animale, produs fără emisii CO2.

Crema naturală zona scutecului GAMARDE 100ML

Produsul este disponibil pe Obio.ro – preț 74 lei

Informații:

Crema eritem fesier Gamarde - Formulă nouă, îmbunătățită!

Produs 100% natural, certificat Cosmebio.

Special concepută pentru nou-născuți, sugari și copii mici.

0% parabeni, ftalați, phenoxiethanol, clorfenezina, alcool, uleiuri esențiale, parfum, coloranți, conservanți

Cremoasă și ușor de aplicat, Crema eritem fesier Gamarde acoperă pielea fără a astupa porii.

PASTĂ DE DINȚI NATURALĂ PENTRU COPII, FĂRĂ AROMĂ - JACK N' JILL, 50GR

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

Produsul este disponibil pe Obio.ro – 27,67 lei

Pastă dinți pentru copii fără fluor Jack n' Jill - fără aromă, pentru 6+ luni. Fără mentă, poate fi folosită în timpul tratamentelor homeopate!

Jack n' Jill  a fost cotată drept cea mai sigură pastă de dinți pentru copii din lume conform EWG's skin deep.

NU CONȚINE: fluor, SLS, coloranți, zahăr, produse chimice, produse de origine animală, mentă. Poate fi folosită de copii peste 6 luni. Poate fi folosită în timpul tratamentelor homeopate.

Foto: By ingae/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri