În ultima vreme, afectarea venoasă din zona ano-rectală este tot mai frecventă. De vină sunt, în principal, obiceiurile alimentare (fast-food), sedentarismul și stresul.

Nux-vomica este util la pacienții stresați, prinși în plasa muncii, a datoriei, a competiției, uneori friguroși, mari consumatori de alcool, cafea și tutun.

Hemoroizii apăruți la copii ar putea fi tratați cu Muriaticum acidum.

Paeonia officinalis acoperă o patologie anală combinată cu hemoroizi, fisuri anale și ulcerații. Durerile sunt foarte intense mai ales după scaun. Avem de-a face cu agravări în somn, dar și după mișcare, căldură sau vreme ploioasă.

Ratanhia peruviana este un remediu pentru anale arzătoare, intense și prelungite apărute după scaun. Pacienții se plâng de sughit și dureri de cap agravate de efortul de defacare, sunt persoane ce suferă de multe frici chiar nevroze compulsive”.

Lista remediilor homeopate este lungă și “doresc să subliniez că uneori este dificilă prescrierea remediului doar pe simtome locale” încheie dr. Peteu. De aceea se impune consultul la un medic specialist, un medic homeopat și urmărirea tratamentului prescris.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto fr si main: By daniiD /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri