, 3 Mai 2018 publicat în Tratamente naturiste 70 share-uri

Chiar și cele mai dificile momente conțin o fărâmă de iubire și lumină în ele. Descoperă cele șase beneficii spirituale ale durerilor acute.

Spiritualitate - ce ne învață durerea acută

CORPUL E UN SANCTUAR

 4. Durerea acută te învață să mulțumești corpului tău  
  

Ce des uităm cât de valoros este corpul nostru... Când suntem bine luăm ca atare posibilitățile corpului nostru și uităm să îi fim recunoscători pentru tot ceea ce ne oferă. Când ne accidentăm și durerea survine, ne amintim cât de valoros e corpul nostru și cât de mult ar trebui să îl prețuim. Durerea ne amintește să fim mai umili și să ne bucurăm de corpurile și sănătatea noastră atunci când suntem bine. Uneori, durerea apare doar ca să ne forețeze să spunem... "Mulțumesc".  
  

Foto: Pexels

CONTRASTUL

 5.  Durerea acută ne arată de ce să ne bucurăm de fiecare zi 
  

Cuoașteti starea aceea de fericire generală din corp și din ființă, după ce abia ți-ai revenit dintr-o stare de rău? Ei bine, durerea acută este contrastul de care aveam nevoie în viața noastră ca să ne amintim ce frumoase sunt zilele care ne par obișnuite și banale, care ne plictisesc și nu ne mai încântă.  

Durerea apare ca să ne arate ceea ce nu știm să apreciem când suntm bine, atunci când ne tratăm clipele cu dispreț, din postura unor prinți înfumurați. Durerea ne amintește cum să apreciem starea de bine, atunci când am uitat să mai facem acest lucru.    

 
 VIBRAȚIILE  
  
 6.  Durerea acută este un restart 

Dacă ai trecut printr-o perioadă când nivelul tău general de optimism, veselie și energie a fost mai scăzut, accidentele pot apărea chiar pe acest fond, fiindcă nu ne putem alinia cu anumite evenimente negative din viața noastră, decât atunci când vibrația noastră corespunde cu vibrația acelui eveniment. 

Astfel, durerea acută din corp poate să fie și expresia unei dureri din suflet.  
Dar în același timp, din cauza tuturor argumentelor enunțate mai sus, durerea acută poate să reprezinte și o ocazie de odihnă, meditație, reconfigurare, recalibrare, împuternicire prin ceilalți și accesare mult mai rapidă a vibrațiilor pozitive, atunci când ne revenim.

Astfel, durerea survenită vine la pachet și cu aspecte benefice, cum ar fi momentul de pauză și de restart pe care le oferă.   
  

Foto homepage: Pexels/ Austin Guevara
 

de Julia Sima
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri