Spirulina este o algă plină de antioxidanți și proteine și este o bună sursă de vitamina B.

În general, nu prea ne place să folosim termenul de super-aliment, însă putem face o excepție pentru spirulină. Această substanță verde, parcă scoasă din cele mai adânci părți ale oceanului, vine la pachet cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta.

Spirulina este o algă plină de antioxidanți și proteine și este o bună sursă de vitamina B. Iar dacă nu te-ai lovit de ea prin magazin, aici poți găsi spirulina la cele mai avantajoase prețuri. Iar ca să te convingem că merită, ți-am pregătit și un articol în care îți prezentăm toate beneficiile acestei plante minune.

Te scapă de metalele grele din corp

Foto: Pixabay

Infectând din ce în ce mai mulți oameni de pe planetă, toxicitatea cronică a arsenicului este o problemă destul de gravă. Milioane de oameni se contaminează cu această substanță nocivă în fiecare zi, din acțiuni și alimente aparent inofensive. Apa netratată, de exemplu este una din cauze. Iar oamenii care lucrează în producția de sticlă, în industria metalurgică, în tratarea lemnului sau producerea de pesticide, sunt și mai expuși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Principiile de bază ale mașinii CNC 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Pe lângă efectele imediate, arsenicul în doze mici duce la cancer, diabet, boli ale ficatului sau afecțiuni ale sistemului digestiv. O cură sănătoasă cu spirulină te va ajuta să elimini aceste substanțe din corp. Îți recomandăm două capsule de spirulină pe zi, însoțite de zinc pentru rezultate cât mai optime.

Te ajută să previi cancerul

Studiile au arătat că spirulina ajută la producerea de anticorpi, proteine care se luptă cu infecția și alte celule care ajută la combaterea bolilor și îmbunătățirea sistemului imunitar. De regulă, spirulina este perfectă pentru combaterea oricărui tip de cancer, în special cel oral. Unul dintre studii a arătat că fumătorii care consumau spirulina în mod regulat și-au redus leziunile orale, cauzate de fumat.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Reduce nivelul colesterolului

Spirulina s-a dovedit un aliat puternic împotriva colesterolului rău, iar acest aspect este deosebit de important pentru o inimă sănătoasă. Studiile au arătat că pe măsură ce consumi mai multă spirulină, cu atât mai repede vei ajunge la un nivel normal al colesterolului în sânge. Această substanță minune îți menține colesterolul bun la același nivel în timp ce îl scade pe cel dăunător.

Elimină candidoza

Este bine de știut că boala candidoza este cauzată de ciuperca numită candida și apare atunci când microflora organismului tău nu mai este la un nivel normal. De fapt, o alimentație nepotrivită este principala cauză iar cum ne îndreptăm înspre o societate care consumă foarte mult zahăr și ingrediente artificiale, suntem cu atât mai expuși. Spirulina ajută la dezvoltarea bacteriilor benefice pentru flora intestinală care împiedică această ciupercă să se dezvolte.

5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Te ajută să slăbești

Dietele bazate pe alimente bogate în nutrienți și proteine (ca spirulina) te ajută să slăbești și să menții o greutate ideală. Iar pentru că organismul tău are nevoie de mai multă energie pentru a metaboliza proteinele, acest lucru te va ajuta să îți menții țesuturile sănătoase și contribuie la arderea grăsimilor. De asemenea, spirulina te ajută să îți ții apetitul sub control, alungând senzația de foame pentru ca tu să te bucuri de succesul total al dietei tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri