In aceasta perioada, vulnerabilitatea organismului ne afecteaza atat pe plan fizic, cat si psihic si este necesar un ajutor cu tratamente pe baza de vitamine si minerale.

Macesele

Macesele sunt cunoscute ca fiind o planta medicinala valoroasa in tratamentele naturiste. Fructele de macese sunt culese pentru con inutul apreciabil in vitamine precum A, B1, B2, C. Din fructele de macese se produce vinul tonic, un bun intaritor al organismului.

De asemenea, macesele reprezinta un puternic mineralizant, prin con inutul de magneziu, calciu, fier, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, sulf si zinc. Aceasta planta este cunoscuta ca fiind un panaceu, intarind sistemul imunitar si asigurand o buna func ionare a intregului organism.

Iti recomandam pasta de macese care este disponibila pe vegis.ro

Sarea de baie roz Himalaya

Sarea de baie este cunoscuta ca fiind un bun ameliorant al stresului si relaxeaza corpul si musculatura. Baile calde cu sare de baie sunt un tratament excelent pentru prevenirea gripei sau racelii.

Sarea de Himalaya este considerata ca fiind “cea mai pura sare”, deoarece acest tip de sare con ine toate mineralele care se regasesc si in corpul uman. Sarea roz de Himalaya are numeroase beneficii asupra organsimului printre care stimuleaza circula ia sangvina, detoxifica organismul si reduce contrac iile musculare. Acest tip de sare are un con inut remarcabil de fier, potasiu si magneziu.

De asemenea sarea roz de Himalaya echilibreaza PH-ul pielii, o hidrateaza si ii reda elasticitatea. O baie de 30 de minute cu acest tip de sare fiind echivalentul unei cure de detoxifiere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri