Alegerea deodorantului a devenit una dificila, deoarece majoritatea deodorantelor gasite pe piata contin numeroase ingrediente chimice precum aluminiu, zirconiu sau parabeni care dauneaza grav sanatatii. Din pacate, multe persoane nu realizeaza acest fapt, dar folosirea indelungata a acestor tipuri de produse poate avea consecinte neplacute asupra sanatatii.

Noi ne-am gandit la patru tipuri de deodorante 100% naturale, care nu afecteaza sanatatea, protejeaza pielea si ofera un miros placut si fresh. Fiind realizate din plante naturale, parfumul lor poate varia: lavanda, trandafir, ylang-ylang, portocala, lamaie sau brad.

Iata cele patru deodorante naturale propuse de noi:

1. Deodorant DeoVis cu parfum de ylang-ylang:

Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro

De multe ori auzim ca parfumul deodorantelor naturale nu este la fel de placut ca cel al deodorantelor cu extracte chimice, dar iata ca am descoperit o varianta cu miros delicat si feminin. Deodorantele DeoVis se pot comanda cu urmatoarele arome: brad, spearmint, lavanda, portocale si lamaie.

2. Deodorant solid cu extracte natural

Gama Verre de Nature sunt produse fabricate manual, ce presupun un procedeu care pastreaza toate elementele nutritive. Acest tip de deodorant contine uleiuri vegetale fine, care au efecte tonice si regenerante. Este un deodorant de tip solid, care este compus din extracte naturale de salvie, glicerina si provitamina B5. Datorita extractului de salvie, deodorantul asigura o protectie continua timp de 24 ore, reduce transpiratia si impiedica aparitia mirosului neplacut. Aceasta gama contine si deodorant natural tip roll-on iar de asemenea si variante pentru barbati. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

3. Deodorant Bio pentru barbati

Toata gama de produse Attitude sunt produse ecologice, care detin certificat ECOlog, un certificat Canadian oferit pentru produsele care respecta cele mai inalte standarde de mediu. De asemenea, detin si un certificat Vegan, ceea ce inseamna ca produsele exclud orice ingredient de origine animala. Deodorantele Attitude nu contin derivati petrochimici sau parfumuri artificiale. Attitude foloseste ca ingrediente doar uleiuri esentiale pure. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro.

4. Deodorant Bio cu extract de trandafir

Aroma inedita de trandafir, face ca acest deodorant 100% natural sa fie o alegere ideala pentru doamnele care isi doresc o protectie sigura, care sa indeparteze mirosul neplacut. Acest deodorant este realizat pe baza de piatra de alaun, glicerina vegetala si saruri minerale care inhiba dezvoltarea bacteriilor si inhiba mirosul neplacut. Nu blocheaza procesul normal de transpiratie, fiind absorbit usor in piele si nu lasa urme pe haine. Produsul poate fi achizitionat din magazinul online Vegis.ro.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri