Pe langa caiete, rechizite si haine noi, tot mai multe mamici cauta solutii naturale si eficiente de imunizare a copiilor lor, ca acestia sa nu se confrunte, chiar din prima zi de scoala, cu bolile specifice anotimpului rece (răceli, gripe sau alergii).

Comunicat de presa

Pentru a le intari imunitatea si a le creste puterea de concentrare, specialistii recomanda ca, in aceasta perioada, copii sa elimine zaharul si bauturile carbogazoase din dieta lor zilnica si sa consume cat mai multe alimente neprocesate, bogate in zinc, vitamina C, D3 si probiotice. Dintre cele mai eficiente metode de imunizare la care apeleaza tot mai multe mame din Romania pentru copiii lor, se numara laptisorul de matca, tonicul apicol si tonicul regal.

Acestea mai sunt numite de specialisti drept “hiperalimente”, datorita compozitiei foarte bogate in vitamine si colagen, care nu doar imbunatateste sistemul imunitar, dar le mareste considerabil puterea de concentrare la ore.

“Din cauza trecerii de la canicula la ploi si frig si mai ales din cauza reintoarcerii in colectivitate, exista un risc crescut in randul copiilor de a raci. Din ce in ce mai multe mame ne contacteaza auzind despre beneficiile deosebite pe care le are laptisorul de matca, nu doar pentru adulti, ci mai ales pentru imunizarea copiilor. De altfel, laptsiroul de matca a ramas printre foarte putinele produse 100% naturale intr-o lume puternic industrializata. Majoritatii alimentelor pe care le mancam azi le lipsesc cele mai multe dintre vitaminele si mineralele strict necesare omului, iar dintre elementele vitale pastreaza doar vagi urme. Alimentele actuale sunt pline de aditivi de toate tipurile, coloranti, conservanti, antioxidanti sintetici, emulgatori, stabilizatori, agenti de ingrosare si de gelifiere etc. In acest context, al unei alimentatii lipsite de nutrientii de baza, sistemul imunitar al copiilor scade considerabil si nu este de mirare cand ii vedem din ce in ce mai lipsiti de energie si vitalitate si se imbolnavesc tot mai des”, declar Ovidiu Bodea, directorul ApiLand, cel mai mare producator de produse apicole din Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri