26 Mai 2016 publicat în Tratamente naturiste 61 share-uri

Din vechi timpuri, oamenii au stiut ca anumite tehnici naturale de stimulare a organismului ne ajuta sa ne pastram starea de sanatate si buna-dispozitie, pentru mai mult timp. Descopera cele mai populare 10 astfel de tratamente alternative.

6. Hipnoza

Hipnoza este stiinta de a comunica cu mintea subconstienta care primeste instructiuni prin sugestionare, provocand vindecarea organismului din interior. Hiponoza este folosita pentru a crea o atitudine mai pozitiva ceea ce ajuta procesul de vindecare.

7. Terapia prin culoare

Terapia prin culoare implica folosirea culorilor pentru ameliolarea simptomelor bolilor. Atunci cand vedem o anumita culoare, se activeaza un pattern mental care ajuta in procesul vindecarii. De exemplu, culoarea albastru este culoarea pe caere mintea o asociaza cu pacea si linistea.

8. Terapia prin muzica si dans

Este una dintre cele mai placute terapii in toata lumea. Toata lumea iubeste sa asculte muzica, iar dansul este cu singuranta cea mai buna metoda prin care ne putem restabili, intr-un timp foarte scurt, echilibrul intregului corp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

La ora de dans; Foto: Flickr/ Em Bhoo

9. Feng Shui

Feng Shui se refera la arta de a ne aranja locuinta intr-un mod armonios, pentru a crea un spatiu benefic unui trai sanatos. Este o terapie tradionala populara in Asia, dar capata popularitate si in Occident.

10. Aromaterapia

Aromaterapia ajuta tratarea bolilor prin intermediul mirosului puternic al esentelor extrase din plante.
Pe care dintre aceste terapii le-ati incercat? Ce a functionat pentru voi si ce nu?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri