Noi descoperiri stiintifice uimitoare, care demonstreaza forta vindecatoare a plantelor, vitaminelor si a altor remedii naturale.

Va recomandam cartea lui Jean Carper, pe care o puteti achizitiona din libraria online Elefant.ro.

Traim intr-o epoca in care numerosi oameni incep sa se indoiasca de eficienta medicinei moderne si sa se intoarca la metode traditionale de tratare a diferitelor afectiuni. Multi doresc sa gaseasca remedii alternative, nestiind insa foarte clar nici unde ar trebui sa le caute, nici la ce riscuri se expun daca le aleg.

Tratamente si vindecari miraculoase umple tocmai acest gol, oferind o ampla perspectiva, atat asupra a ceea ce in popor se cheama plante de leac, cat si a suplimentelor nutritive care exista pe piata.

Jean Carper apeleaza in permanenta la studii documentate si aduce dovezi stiintifice solide pentru a sustine utilizarea pe scara larga a unor remedii naturale (sau dimpotriva, a evitarii altora), initiind astfel un dialog constructiv intre medicina conventionala si cea alternativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Jean Carper (n.1932) este o reputata autoare de best-selleuri New York Times, jurnalista de medicina la USA Weekend Magazine si autoare a peste 24 de carti, incluzand titluri celebre ca 100 de metode simple prin care puteti preveni boala Alzeheimer si tulburarile de memorie asociate varstei, Creierul tau miraculos, Tratamente si vindecari miraculoase, Cum sa oprim imbatranirea sau Hrana: Medinina ta miraculoasa.

Jean Carper, invitata intr-o emisiune la postul american NBC:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri