Un medic american respectat si asistent universitar de neurochirurgie va arata cat de usor va puteti fortifica organismul in aceasta perioada critica.

Dumneavoastra sau cineva apropiat ati fost diagnosticat cu cancer. Desi oncologul va va prescrie un tratament care poate include chimioterapie si radioterapie, trebuie sa intelegeti ca aceste arme puternice au adesea consecinte nedorite, chiar periculoase, pentru care, asa cum arata cele mai recente cercetari, aveti nevoie de un puternic fundament nutritional ca sa le faceti fata.

O alimentatie corecta, cu proportii echilibrate de hrana sanatoasa, vitamine si minerale si suplimente nutritionale, va va oferi, alaturi de chimioterapie si radioterapie, o arma extraordinar de puternica in lupta impotriva bolii.

Autorul, medic american respectat si asistent universitar de neurochirurgie, va arata cat de usor va puteti fortifica organismul in aceasta perioada critica. Veti afla, printre altele:

Citeste si:
Diagnosticul și tratamentul cazurilor de cancer, grav afectate de...
Diagnosticul și tratamentul...
  • Care dintre alimentele pe care le consumati zilnic au proprietati redutabile de lupta impotriva cancerului si cum sa le pregatiti cel mai bine.
  • Ce suplimente va pot spori – sau scadea – sansele de insanatosire.
  • Cum pot creste anumite grasimi si uleiuri capacitatea naturala de aparare a organismului.
  • Despre actiunea extraordinara a flavonoidelor, care sporesc eficacitatea chimioterapiei, adaugand un strat protector celulelor sanatoase.
  • Cum sa faceti fata problemelor specifice cu care se confrunta pacientii suferinzi de cancer – oboseala, caderea parului, scaderea in greutate, problemele digestive si alte efecte secundare.

Autor: Russell L. Blaylock

Carte aparuta la editura Litera si disponibila pe elefant.ro

Citeste si:
Avantajele și beneficiile drenajului limfatic
Avantajele și beneficiile...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri