Tratamente naturale pentru Hipertensiune

12:10, 8 Octombrie 2015 publicat în Tratamente naturiste4 share-uri

Ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate?
Din nefericire, medicamentele antihipertensive nu sunt raspunsul potrivit. Medicul care le prescrie se afla in situatia delicata de a pune in balanta efectele secundare potentiale cu beneficiile lor. Oare cate din aceste „medicamente minune“ pentru hipertensiune se vor dovedi, in cele din urma, a avea un „calcai al lui Achile“?

La fel de importante sunt insa si urmatoarele intrebari: ar putea oare majoritatea cazurilor de hipertensiune arteriala sa fie stapanite prin identificarea si eliminarea cauzelor care au condus la instalarea acestei boli sau cel putin prin reducerea efectelor lor combinate? Exista tratamente naturale nedaunatoare?

Citeste si:
Care este legătura dintre obezitate și problemele dentare - ce spun...
Care este legătura dintre...

In paginile acestei carti, Tratamente naturale pentru hipertensiune, medicii Agatha si Calvin Thrash dau raspuns acestor intrebari (si altora deopotriva de importante).

Autori: Agatha si Calvin Thrash

Citeste si:
Testare COVID-19 la Clinicile Gral Medical
Testare COVID-19 la Clinicile...

Carte aparuta la Alege viata si disponibila pe elefant.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri