Sa ai un par sanatos este unul dintre cele mai importante aspecte estetice de care trebuie sa ai grija. Pe langa zestrea nativa a parului, o alimentatie si o hidratare corespunzatoare, exista si mici secrete de frumusete, testate de secole, retete miraculoase, create de femei care au descoperit beneficiile ingredientelor naturale, inainte de explozia pe piata, a numeroaselor produse de intetinere.

Masca impotriva matretii

Se fierb cateva flori sau frunze de hibiscus, in apa. Dupa fierbere, se scurg de apa si se piseaza ca pentru o pasta. Se adauga ulei cald de cocos sau de migdale. Acest amestec se aplica pe scalp. Dupa cateva minute, se clateste parul cu apa calduta. Pe langa actiunea de indepartare a matretii, aceasta masca ofera si un volum bogat, parului.

Multumim pentru informatii Iuliei Preda

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care: cursuri postuniversitare de cosmetica farmaceutica in cadrul Facultatii de Farmacie din Atena, cursuri de mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie, cat si celebrele cursuri ale Scolii de Parfumerie La Grasse –Franta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Iulia a fost de-a lungul timpului prezentatoarea mai multor emisiuni de sanatate ale posturilor Tvr1, Tvr2, Giga Tv . De asemenea, Iulia are o rubrica de grooming in revista Tabu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri