Sa ai un par sanatos este unul dintre cele mai importante aspecte estetice de care trebuie sa ai grija. Pe langa zestrea nativa a parului, o alimentatie si o hidratare corespunzatoare, exista si mici secrete de frumusete, testate de secole, retete miraculoase, create de femei care au descoperit beneficiile ingredientelor naturale, inainte de explozia pe piata, a numeroaselor produse de intetinere.

Iulia Preda, Dr in Stiinte Medicale si expert cu multiple specializari: fitoterapie, dermato-farmacie si cosmetologie, homeopatie si mezoterapie, ne ofera solutii pentru cele mai frecvente probleme ale parului, invatandu-ne ca, din ingrediente naturale, plante si uleiuri, sa putem realiza acasa, remedii sanatoase si pentru care nu trebuie sa investim un buget mare.

Foto: Shutterstock.com; fata, masca pentru par

Foto homepage: Shutterstock.com; par frumos, par, floricele

Masca pentru par gras

5 linguri de iaurt simplu se amesteca cu 1 lingura bicarbonat de sodiu si o lingura de suc de lamaie. Acest amestec se aplica, preponderant, pe radacina parului si se maseaza scalpul. Se lasa pe par 30 de minute, iar apoi se clateste cu apa calda. Daca parul vostru este foarte gras, cel mai indicat ar fi sa aplicati aceasta masca o data pe saptamana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Descopera mai departe o masca pentru cresterea rapida a parului >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri