8 Mai 2014 publicat în Tratamente naturiste 82 share-uri

Dr. Bruce Lipton este specializat in biologie celulara si a creat o adevarata revolutie, cu ajutorul cartii sale Biologia Credintei. In aceasta carte, Bruce Lipton argumenteaza faptul ca intentiile si gandurile noastre pot controla genele si mai apoi, vietile noastre si nu invers.

Cercetarile lui Bruce Lipton arata ca in 95% din timp, oamenii isi folosesc mintea subconstienta, care este mintea programata in copilarie, pana la varsta de 6 ani. Apoi, viata ne este controlata de obiceiurile dobandite in acea perioada. Ceea ce este mintea constienta, adica mintea pe care o folosim in 5% din timp, o identificam cu personalitatea noastra, cu gandirea si simtul ratiunii.

Am reusi sa ne schimbam viata, perspectiva de a gandi, celulele din corp si starea lor de bine daca am avea acces mai usor la mintea subconstienta. Subconstientul vrea mereu sa se intoarca la vechile sale obiceiuri si modele repetitive si de aceea trebuie sa facem un efort constient sa ne dezvatam de realitatea pe care am intata-o cand eram mici si sa provocam astfel, schimbari vizibile in viata noastra.

Potrivit lui Lipton, exista trei moduri eficiente prin care putem sa schimbam modul vechi si limitativ de a fi si de a vedea viata, accesandu-ne subconstientul: meditatia budista, terapia hipnotica si o noua metoda de vindecare ce se numeste psihologia energiei. Aceste schimbari ar duce la un trai mai armonios cu natura si noi insine…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Ce este psihologia energetica

Energia este ca o amprenta , este infrastructura invizibila pentru sanatatea corpului tau. Corpul tau este compus din trasee prin care circula energia iar centrele de energie sunt in legatura dinamica cu celulele, organele, starile prin care treci, si gandurile tale. Daca reusesti sa schimbi aceasta energie, reusesti sa iti schimbi starea de bine, sa te vindeci de boala sa fii bine din punct de vedere emotional si mental.

Afirmatii pozitive

Exista totusi mai multe metode prin care ne putem ajuta mintea subconstienta si provoca schimbarea de la ganduri la celule si la vibratia energetica pe care o manifestam si care en ajuta sa ne construim viata. De exemplu, Loise L. Hay este de parere ca practicand in fiecare zi afirmatii pozitive si alegand acest lucru constient, subconstientul va fi incet, incet influentat si isi va schimba vechile mecanisme de a functiona.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri