8 Mai 2014 publicat în Tratamente naturiste 47 share-uri

Varza Kale este de ceva vreme in atentia nutritionistilor, fiind considerat un aliment foarte activ in mentinerea sanatatii, dar si in preventia unor boli grave.

Via Healthy.kudika.ro

Varza KALE – continut nutritional

Varza Kale este cunoscuta ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe Planeta, fiind supranumita si “alimentul complet”. Indicata in dieta, o cana de Kale tocata contine numai 33 de calorii, DAR:

10% din necesarul zilnic de calciu;
200% din necesarul de vitamina A;
140% din vitamina C;
680% din necesarul de vitamina K.

Varza Kale este foarte bogata in vitamine si usor mai saraca in minerale: calciu, magneziu, zinc, potasiu, fier, cupru, mangan, fosfor.
REGINA legumelor – Kale si beneficiile pentru sanatate

Bogata in antioxidanti, varza Kale ajuta in combaterea stresului oxidativ, dar si in detoxifierea organismului.

Varza Kale retine acizii grasi biliari in intestine, scazand astfel indirect colesterolul din sange. De aceea Kale este indicata in dieta celor cu hipercolesterolemie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Bogata in vitamine si minerale, Kale creste imunitatea, trateaza racelile, infectiile si totodata ajuta in mentinerea vederii si a tineretii pielii.

Jurnalul American de Nutritie Clinica a publicat un studiu in care vorbeste despre efectele anticancerigene pe care Kale le prezinta prin continutul de vitamina K. Cantitati suficiente din aceasta vitamina se mai gasesc si in spanacul crud, patrunjel, varza, dar si in branza de vaci.

Citeste articolul mai departe pe Healthy Kudika ca sa afli atentionarile speciale cu privire la Varza Kale:

10 Miracole pentru sanatate cu KALE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri