Bautura miraculoasa descoperita de chinezei are proprietati detoxifiante si antioxidante, contribuind totodata la prevenirea si inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase.

Cum se obtine Miracle Drink?

Cel mai bine este sa te asiguri ca aceste alimente sunt naturale si crescute bio asa ca iti recomandam sa le eviti pe cele din supermarketuri care sunt tratate chimic si sa apelezi la imbietoarele tarabe din piata in care isi vand marfa taranii romani. Spala bine marul, morcovul, sfecla rosie (cartoful), NU le curata de coaja, ci, cu tot cu coaja, taie-le in bucati mai mici. Pune-le in storcator si consuma imediat sucul proaspat obtinut. Pentru un gust mai racoritor si proaspat, poti adauga, in functie de preferinte, si suc de lamaie sau lime. Sau, de ce nu, si putin ghimbir….

Cum si cand se consuma bautura miraculoasa?

Exista vreun moment ideal in care poate fi consumata aceasta bautura? Nu neaparat, insa ideal ar fi sa consumam 1 pahar din acest suc miraculos dis-de-dimineata pe stomacul gol, cu cel putin o ora inainte de micul dejun.

In cazul in care vrei rezultate mai rapide, bautura miraculoasa se consuma de doua ori pe zi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

- 1 pahar dimineata dimineata (la o ora dupa ce ai consumat bautura, iti poti lua micul dejun obisnuit)

- 1 pahar dupa-amiaza, in jurul orei 17.

Chiar daca perioada de timp in care acest tratament da roade variaza de la persoana la persoana, se crede ca in 2 saptamani de urmare a acestui tratament, efectele ar trebui sa isi faca simtita prezenta. In 14 zile, starea sistemului imunitar ar trebui sa se imbunatateasca.

In unele cazuri, rezultatele asupra sanatatii pot fi simtite dupa numai o luna de tratament zilnic, iar in alte cazuri dupa 3 luni.

Foto int: Suc de sfecla rosie via Shutterstock

Iti recomandam si articolul "Detoxifierea naturala a ficatului"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri