Tratamentele naturiste pentru alergii nu dau rezistenta sau reactii adverse si sunt foarte folositoare.

11 Extract din muguri de calin

Este un gemoderivat cu proprietati antialergice, mai ales la nivel respirator.

12 Extract din muguri de coacaz negru

Acest gemoderivat stimuleaza producerea hormonilor antiinflamatori, avand un efect asemanator cortizolului. Este indicat in astm si bronsite alergice.

13 Sirop antialergic

Se fierb la foc mic, 10 nuci sparte si foile de la 5 cepe rosii, pana cand lichidul scade la jumatate. Dupa racire se strecoara, se toarna intr-o sticla de 1l si se completeaza cu miere poliflora. Se ia o lingurita/zi, dupa masa.

14 Marar

Mararul are puternice efecte antiinflamatorii si antihistaminice, la fel si ceapa verde. Se recomanda consumul acestor plante in stare cruda. Se poate face o cura cu marar in care se vor consuma 2-3 legaturi de marar/zi, timp de o luna, pentru a diminua sensibilitatea alergica a organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

15 Lemnul-dulce

Se ia cate o lingurita de pulbere de lemn-dulce, de trei-patru ori pe zi, in cure de 21 de zile urmate de alte 21 zile de pauza.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

sursa foto: sxc.hu

articol de ioana p.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri