Putem recurge la tratamente naturiste si sport pentru a incerca sa combatem aspectul inestetic al vergeturilor si celulitei.

7 Expunerea la soare

Expunerea prelungita la soare accentueaza celulita si vergeturile, producand degradarea fibrelor de colagen de la nivelul pielii.

8 Baile cu sare

Baile cu sare de mare sau sare grunjoasa intaresc si refac pielea cu celulita si vergeturi. Sarea stimuleaza drenajul lichidului acumulat in tesuturile subcutanate. Se pot face bai zilnice cu 1 lingura sare grunjoasa la 1l de apa.

9 Lamaie

Lamaia cu apa este un foarte bun detoxifiant al tesuturilor , stimuleaza functia renala si inhiba senzatia de foame sau nevoia de dulciuri. Se fierb 2l de apa circa 15 minute si se storc in ea 1-2 lamai. Se bea pe tot parcursul zilei.

10 Avocado

Pentru vergeturi se poate prepara o crema dintr-un fruct de avocado pasat, la care sa adauga doua linguri ulei de masline, sucul de la o jumatate de lamaie, doua capsule de vitamina E, 10 picaturi de vitamina A, cateva picaturi de tinctura de galbenele si tinctura de rostopasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cu aceasta crema naturala antivergeturi se maseaza zilnic zona cu probleme si se lasa sa actioneze cateva ore.

11 Iedera

Iedera poate trata eficient vergeturile. Se prepara un macerat din frunze uscate de iedera : se pun 200g frunze de iedera in 250 ml apa si se lasa 3 ore la macerat, apoi se strecoara.

Planta ramasa se fierbe o ora intr-un litru de apa, apoi se strecoara si se obtine un decoct . Se amesteca maceratul cu decoctul si se aplica pe pielea cu vergeturi comprese cu acest amestec, cel putin o luna.

va recomandam si:

Tratamente naturiste pentru vergeturi

Scapa de vergeturi si pastreaza-ti pielea hidratata

Pentru mamici: tratamente naturiste contra celulitei si vergeturilor

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

un articol de Ioana Paunescu

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri