Cearcanele sunt ereditare pentru unii, altora le apar ca un efect al imbatranirii, iar altora din cauza oboselii sau a dietei dezechilibrate. Cauzele aparitiei cearcanelor pot fi multe, insa toti cei care sufera din cauza lot sunt de acord ca este o lupta adevarata sa reusesti sa le estompezi.

Compresele cu infuzie de albastrele

Dupa ce le-ati folosit pentru a face o infuzie cu pliculetele de albastele, lasati-le la racit. Dupa ce s-au racit, le puteti aplica pe ochi.

Cel mai bun tratament pentru cearcane este somnul. 8 ore de somn pe noapte pot fi foarte de folos in cazul unora dintre noi. De asemenea, puteti adopta o dieta bazata pe fructe si legume cu ajutorul careia ii vom oferi corpului nostru ajutorul necesar pentru a se detoxifia. Daca veti aplica tratamentele naturiste recomandate mai sus si nu veti avea niciun rezultat, este bine sa consulatati un medic specialist.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole cu tratamente naturiste pentru tine:

8 trucuri ca sa scapi de cearcane

Adio cearcane si ochi umflati!

Tratamente naturiste eficiente care combat punctele negre

7 pasi pentru o ingrijire completa a tenului

5 Masti Homemade care va protejeaza tenul in sezonul rece

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe informatii despre frumusetea si sanatatea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri