Cearcanele sunt ereditare pentru unii, altora le apar ca un efect al imbatranirii, iar altora din cauza oboselii sau a dietei dezechilibrate. Cauzele aparitiei cearcanelor pot fi multe, insa toti cei care sufera din cauza lot sunt de acord ca este o lupta adevarata sa reusesti sa le estompezi.

Ceai

Pungutele cu ceai folosite la infuzii sunt foarte bune in estomparea cearcanelor. Dupa ce faceti ceai, nu aruncati pungutele, ci lasati-le sa se raceasca si aplicati-le pe pielea de sub ochi. Stati pe pat 10 minute cu pungutele pe ochi. Aveti grija ca inainte sa va aplicati pungutele cu ceai acestea sa fie putin mai uscate pentru ca ceaiul propriu zis sa nu intre in ochi pentru ca ii pot irita. Cel mai bun ceai pe care il puteti folosi este cel de musetel.

Reteta indiana pentru reducerea cearcanelor

Aceasta reteta vine din India iar efectul ei este de reducere a pungilor de sub ochi, de calmare a zonei si de estompare a cearcanelor.

Este nevoie de o lingura de suc de rosii, cateva picaturi de lamaie (sau de Vitamina C), turmeric sau curcuma (este o mirodenie din India dar se gaseste si la noi; este asemanator ghimbirului) si faina incat atunci cand le amestecam sa formam o pasta. Dupa ce se mixeaza ingredintele, se aplica pe pielea de sub ochi cu o atentie deosebita si se lasa sa actioneze timp de 15 minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Crema cu castravete

Se stoarce un castravete si se baga sucul la frigider. Mixati sucul cu suc de lamaie, lanolina si aplicati in jurul ochilor oentru 10-15 minute.

Ulei de migdale

Se spune ca uleiul de migdale ar fi bun in estomparea cearcanelor. Masati pielea din jurul ochilor cu mare atentie cu acest ulei in fiecare seara, inainte sa mergeti la culcare, timp de aproximativ 3 saptamani.

Pasta cu migdale

Faceti o mixtura din migdale zdrobite peste care adaugati cateva picaturi de lapte. Se aplica in fiecare dimineata timp de 10 minute.

Masca pe baza de ou

Se ameseteca un albus de ou peste care se pune glicerina lichida (cam o lingura). Se mixeaza si se aplica pe pielea de sub ochi, lasand-o sa actioneze pana cand se usuca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri