13 Februarie 2024 publicat în Spiritualitate 29 share-uri

"Ea s-a eliberat de istoria ei si și-a curățat amintirile ei celulare. Nu mai rătăcește pe aleile bântuite ale trecutului ei. Pe măsură ce se conectează la dorul ei divin și la pasiunea ei, ea își adâncește capitularea. Este interesant că atunci cand si-a lasat trecutul in urmă, anxietățile ei legate de viitor au dispărut si ele. Viitorul ei este incitant."

Citiți un text minunat despre vindecarea feminină și conectarea la momentul prezent, rânduri care circulă pe social media și îi aparțin lui Sukhvinder Sircar, facilitoare pe drumul trezirii spirituale.

Ea sosește în momentul prezent...

"Ea sosește în momentul prezent. Aceasta este darul muncii ei profunde cu ea însăși.

Ea și-a vindecat durerea, și-a îmbrățișat umbrele, și-a revendicat corpul și templul pântecelui, si-a eliberat rușinea, și-a curățat victima/opresorul, și-a înfruntat temerile, a ieșit din spațiile dezonorante și multe altele.

Foto: Olha Saiuk /Shutterstock

Ea este o războinică.

Ea stă neclintită, ancorată în ea însăși.

Ea s-a eliberat de istoria ei si și-a curățat amintirile ei celulare. Nu mai rătăcește pe aleile bântuite ale trecutului ei.

Pe măsură ce se conectează la dorul ei divin și la pasiunea ei, ea își adâncește capitularea. Este interesant că atunci cand si-a lasat trecutul in urmă, anxietățile ei legate de viitor au dispărut si ele.

Viitorul ei este incitant.

Ea devine relaxată în ceea ce privește directia spre ce se îndreaptă viața ei.

Este liberă și neaglomerată și gata să călătorească oriunde o cheamă viața. Ea călătorește ușor. Energia ei nu mai este blocată în trecut și viitor, ea se scufundă adânc în acum.

Se simte puternică și abundentă.

Ea este pe deplin prezentă.

E uimită de cât de relaxată și alertă poate fi în același timp.

Ar putea trece cu ușurință prin urechea unui ac.”

~ Autoare: Sukhvinder Sircar, via JOYOUS WOMAN

Foto fr si main: terra.incognita /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri