Iunie 2023 se află sub energia universală a lui 4. Adu-ți aminte că ești mult mai puternic decât crezi (și mult mai puternic decât te văd ceilalți)! Construim fundații solide pentru viață

25 Mai 2023 publicat în Spiritualitate 25 share-uri

Luna iunie este, din punct de vedere numerologic, o lună aflată sub vibrația universală a cifrei 4, o energie puternică, stabilă, solidă și consistentă, asemenea unui stâlp cu rădăcini puternice ancorate în pământ.

Luna iunie este, din punct de vedere numerologic, o lună aflată sub vibrația universală a cifrei 4, ceea ce înseamnă că ne angajăm în această perioadă de timp în noi aventuri, unele aducătoare de entuziasm, consistență sau soluții, dar și în noi provocări și experiențe care necesită o abordare mai pragmatică și organizată a vieții.

La un simplu calcul numerologic, adunând cifra lunii iunie (6) și cea a anului în care ne aflăm (2023 = 2+0+2+3 = 7) și reducând-o numerologic, vom obține cifra 4. 6+7 = 13, iar 13 = 1+3= 4. În esența sa, 4 este considerat în numerologie un număr al stabilității, al siguranței și al consistenței, el ne învață despre puterea răbdării, despre muncă, disciplină, răbdare și ordine. Energia unui 4, atunci când este evidentă și puternică, este asemenea unui stâlp, este una telurică, cu rădăcini adânci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Ea semnifică soliditate, înseamnă a avea pe ce să te sprijini în mod pragmatic, înseamnă materializare, permanență, structură, stabilitate mentală. 4 este și despre disciplină și armonie, despre asumarea responsabilității atunci când vine vorba de propria viață, despre construirea unei rutini și a unui sistem personal sau colectiv care să facă posibilă transformarea unui vis sau a unei dorințe în realitate. 4 înseamnă conștiinciozitate, a înțelege perfect cine suntem, de ce suntem și ce avem de făcut, înmagazinează o viziune mai concentrată și mai asumată asupra vieții și asupra muncii. 4 este despre rațiune, logică, iar atunci când ne aflăm mai mult timp sub această energie tindem să ne ascultăm mai mult mintea decât inima.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Înțelesurile simbolice ale numărului 4 sunt legate de cele ale crucii și ale pătratului, 4 conținand o energie ce este consideră a fi masculină în esența sa. “Încă din vremuri preistorice, numărul 4 a fost pus în legătură cu tot ceea ce este solid, cu tot ceea ce poate fi atins și simțit. Relația lui cu 4 (cele 4 puncte ale crucii) l-au făcut să fie un simbol extraordinar al universalității și al întregirii”, se arată în cartea “Dicționar de simboluri” (1994), scrisă de Chevalier, Jean si Gheerbrant Alain.

Foto: Maxim Suvoroff /Shutterstock

Așadar, în luna iunie ne suntem datori nouă înșine să profităm cum știm și putem mai bine de această energie a lui 4. Avem nevoie cu toții să construim niște fundații solide pe care noi sau ceilalți să se poată sprijini, zone de confort în care să ne simțim acasă, în siguranță, protejați, lăsați să ne revigorăm sufletul, psihicul și fizicul. La sfârșitul lunii iunie, chiar și cei mai nehotărâți dintre noi vor avea o viziune mult mai clară și mai bine definită asupra a ceea ce își doresc de la viață, ei înșiși și ceilalți în perioada imediat următoare și pe termen mai lung.

Această energie ne îndeamnă să ne canalizăm eforturile, resursele și munca cu folos, să facem planuri și țeluri pe care să le urmăm cu răbdare, hotărâre, perseverență și fără ocolișuri. Dacă ne uităm mai bine la forma fizică a lui 4, observăm că are o formă mai mult unghiulară, nu prezintă curbe (care exprimă o energie mai blândă, mai mângâietoare și creativă), ci linii drepte și margini ascuțite. Nu, acest lucru nu înseamnă că 4 nu este creativ (precum este considerat numărul 3 de exemplu), ci că este creativ într-un mod mult mai organizat, mai ordonat și mai tradițional.

4 este și un număr al sorții, iar în astrologie este de obicei asociat cu Nodul Nord în ciuda semnificației sale de putere, responsabilitate și stabilitate, adică drumul pe care îl avem de parcus pentru a ne dezvolta și evolua, pentru a dizolva unele patternuri sau traume personale sau transgeneraționale. Unele evenimente ale acestei luni iunie ne pot lua prin surprindere fiindcă nu țin deloc de puterea noastră de control, ci de cea universală, de liniile temporale ale destinului individual. Prin urmare, atunci când te simți copleșit, amintește-ți acest lucru.

Da, poate că ne aflăm în niște situații limită sau dificile, avem de traversat unele provocări cu adevărat mari, poate suntem puși în fața faptului împlinit în anumite circumstanțe și să nu știm cum să procedăm… dar ce preferăm? Să rămâneți blocați în neputință, să ne plângem de milă, să ne victimizăm sau să cerem ajutorul atunci când simțim că nu mai putem duce, să ne mobilizăm resursele interioare rămase, să acționăm (da, așa cum putem în acel moment) și să ne găsim acele ancore interioare și exterioare care să ne ajute să ne ridicăm deasupra oricărei provocări? Dacă avem idei în această perioadă, este bine să le găsim o formă concretă și eficientă în care să le putem exprima căci energia lui 4 este constructivă, ea ne ajută să ne exprimăm cunoașterea și înțelepciunea.

Această energie a lui 4 manifestată atât de intens în iunie ne împinge să mergem înainte, să facem planuri pe care să le urmăm, să luăm decizii ferme, chiar dacă ne scot pe moment din zona de confort, să ne dezvoltăm pe un teren solid ideile din minte și planurile de pe hârtie, să continuăm să muncim cu noi înșine și cu angajamentele noastre solide de a avea o viață mai stabilă și mai confortabilă, una fericită.

Aveți însă grijă să nu duceți la extreme, la polul opus, această energie a lui 4, și asigurați-vă că faceți un pas înapoi înainte de a lua unele decizii finale sau de a vă da verdictul asupra unei chestiuni. Lucrurile nu sunt niciodată fixe așa cum vă pot părea pe moment, nu este chiar totul împărțit în alb și negru și nici distincția între bine și rău nu este întotdeauna clară.

Foto fr si main: fran_kie /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri