Prețurile carburanților din România se află într-o continuă scădere. Motorina a surprins din nou. Aceasta a ajuns la cel mai scăzut preț din ultimele 17 luni. La unele stații de alimentare, prețul carburanților a ajuns sub 6,5 lei, după ce două companii au decis să reducă prețurile pentru a doua zi la rând.

Motorina s-a ieftinit surprinzător de mult

Prețul carburanților de astăzi a scăzut considerabil, ajungând la mai puțin cu 14 bani pe litru la motorină şi la nouă bani pe litru la benzină. Carburanții au ajuns sub pragul de 6,5 lei pe litru în trei stații ale unor companii cunoscute.

Motorina a înregistrat un preț la fel de mic în ianuarie 2022, atunci când la unele staţii peco litrul de motorina costa 6,24 lei litrul.

Ieftinirea care s-a aplicat astăzi a venit drept rezultat al deciziei a două companii de a reduce semnificativ prețurile, pentru a doua zi consecutiv.

Motorina, mai scumpă decât benzina în 2022

Vineri, ieftinirile la carburanți au ajuns și la 0,14 lei pe litru la motorină, în cazul companiei controlate de gigantul rus și la 0,09 lei pe litru la benzină, în cazul liderului pieței.

Citiți mai multe pe 9news.ro

Foto fr si main: StockLeb /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri