Proiectul de metodologie pentru înscrierea la grădiniță și creșă a fost pus în dezbatere de Ministerul Educației.

Conform proiectului, unitățile de învățământ nu pot include existența unor liste de preînscrieri, organizate în afara calendarului înscrierii, sau orice alte proceduri care nu respectă spiritul și litera metodologiei.

Potrivit proiectului de calendar pentru anul acesta, afișarea listei copiilor înscriși și a numărului de locuri rămase libere va fi făcută pe 31 august 2023.

Anunțul făcut de Ministerul Educației:

Copilul tău începe grădinița sau creșa la toamnă?
📣 Am pus în consultare publică proiectul de Metodologie pentru înscrierea copiilor în învățământul preșcolar și antepreșcolar și în Serviciile de educație timpurie complementare, precum și calendarul înscrierii pentru anul școlar 2023-2024.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ghid pentru alegerea mobilierului interior

👇 Mai jos, extras din proiectul Calendarului de înscriere în învățământul preșcolar și antepreșcolar pentru anul școlar 2023-2024:
➖ 23-30 mai 2023 – reînscrierea copiilor care au frecventat unitatea de învățământ în anul școlar curent;
➖ 31 mai 2023 – afișarea listei copiilor reînscriși și a locurilor rămase libere după finalizarea etapei de reînscrieri;

Citiți continuarea pe www.educatieprivata.ro

Foto fr și main: Lordn /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri