Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie

Primăvara aceasta, Promenada Mall este gazda celei de-a șasea ediții a Green Tech & Film Festival, care se va desfășura între 29 martie și 7 aprilie. Platforma educațională promovează un stil de viață sustenabil și conștientizarea protejării mediului prin intermediul tehnologiilor verzi. La Promenada Mall, vor avea loc activități de colectare care îmbină tehnologia cu responsabilitatea socială, dar și expoziții interactive.

Comunicat de presă

Keep the cycle going la Promenada Mall

În perioada 29 martie - 2 aprilie, bucureștenii sunt invitați să descopere lumea CANUniverse - Every Can Counts și să experimenteze o lume cu totul nouă a reciclării. Folosind tehnologie de ultimă oră, organizatorii festivalului fac reciclarea distractivă și captivantă. Roboții dronă vor colecta dozele de aluminiu și își vor demonstra abilitățile impresionante de zbor, iar cu ajutorul ochelarilor VR, vizitatorii vor putea explora viitorul reciclării.

Vizitatorii vor putea rezolva puzzle-uri tematice și vor afla despre beneficiile reciclării dozelor de aluminiu. De exemplu, aluminiul poate fi reciclat la infinit fără a-și pierde din proprietăți, iar 75% din tot aluminiul produs vreodată este încă în uz astăzi. Fiecare doză reciclată ajunge înapoi la raft în doar 60 de zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. La Promenada Mall, primăvara aduce colecții fresh și experiențe inedite pentru vizitatori Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Cea mai importantă sărbătoare a reducerilor începe la Promenada Mall și Mega Mall București: Black Friday de senzații

Pentru a intra în CANUniverse - Every Can Counts, vizitatorii trebuie să vină la Green Tech & Film Festival din Promenada Mall cu cel puțin 5 doze de aluminiu și vor primi un bilet de intrare simbolic. Acesta poate fi folosit pentru a experimenta tehnologia uimitoare a festivalului timp de 5 minute.

CANUniverse poate fi vizitat în intervalul 12.00 – 15.00 – de miercuri până vineri, iar sâmbătă și duminică, între orele 13.00 și 16.00.

De asemenea, până pe 7 aprilie, la Promenada Mall, vor fi expuse lucrări creative realizate din doze de aluminiu.

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agenție specializată în dezvoltarea proiectelor și inițiativelor cu impact social. Această ediţie specială este sprijinită de Every Can Counts, principalul program care promovează reciclarea dozelor de băuturi din Europa, fiind prezent în 20 țări. Înființată în 2009 în Marea Britanie, prezentă în România din 2012, inițiativa Every Can Counts reprezintă un parteneriat între producătorii de doze, industria reciclării și brandurile de băuturi și colaborează cu companii de gestionare a deșeurilor, organizatori de evenimente și festivaluri, mărci de băuturi, companii, școli și universități din România și Europa.

Kaufland anunță programul magazinelor de Paște SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă

Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada Mall se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri