Zi grea pentru elevii claselor a XII-a din România. Aceștia susțin luni dimineața prima probă scrisă de la simularea examenelor de Bacalaureat 2023, la limba și literatura română. După ce examenul va lua sfârșit, subiectele și baremele vor fi publicate pe edu.ro.

Simulare BAC 2023. Prima probă, limba și literatura română

Luni dimineață, elevii claselor terminale susțin prima probă scrisă a simulărilor examenelor de BAC, la limba și literatura română. Subiectele examenelor au fost elaborate de Ministerul Sănătății pe baza programelor aprobate de minister.

Simularea examenului scris la limba română a început la ora 9:00, însă accesul în sala de examen a început de la ora 08.00 și până la ora 08.30. Elevii au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele propuse.

Rezultatele la simularea de BAC 2023

Urmează ca după ce elevii vor primi rezultatele la simulările examenele de Bacalaureat să fie discutate individual cu fiecare elev, prin dezbateri la nivelul clasei sau la ședințele cu părinții, pentru a introduce noi măsuri pentru a îmbunătăți reușitele școlare ale elevilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Notele obținute de elevi la simulări nu se contestă și nu se trec în catalog. Elevii care își doresc ca notele de la simulare să fie trecute în catalog trebuie să facă o cerere. După ce proba scrisă de la Limba și literatura română se va încheia, subiectele și baremele vor fi publicate pe edu.ro.

Citiți continuarea pe 9news.ro

Foto: arrowsmith2 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri