Ajutorul pentru familia Drăghici este unul din apelurile umanitare pe care le-a făcut Asociația Speranța pentru România. Capul familiei, Sandu Drăghici, se vede copleșit de o situație fără precedent în viața sa. După ce mama copiilor lui a murit în urma unui cancer care a evoluat foarte rapid, este necesară suma de 20 mii de euro pentru terminarea casei în care familia trebuie să se mute cât mai rapid, astfel încât să facă față vremii neprielnice din această perioadă a anului.

De parcă această durere nu ar fi fost de ajuns, Sandu Drăghici, alături de cei 3 copilași ai săi, nu a putut nici măcar să își ia adio de la cea mai dragă femeie din viața lor. Toate acestea datorită restricțiilor din spitalele noastre pricinuite de pandemia de Covid.

Diagnosticul mamei a venit doar la un an după nașterea ultimului copil al lor și deși aveau multe lipsuri încă din acea perioadă, adevăratul coșmar a venit odată cu diagnosticarea cancerului la rinichi cu metastaze la ficat al Romonei Drăghici.

După ce a urmat un tratament foarte complicat, cei doi soți au sperat totuși la o minune, deși copiii nici măcar nu pot înțelege situația în care se află, necesitatea acestor donații este esențială pentru una dintre nevoile de bază ale familiei și anume, un acoperiș deasupra capului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Casa în care locuiesc cei 4 acum este pe cale să se prăbușească, fiind veche de 100 de ani. Cu ajtorul Asociației Speranță pentru România, Sandu a reușit să ridice o nouă casă până la ”roșu”. Acum este nevoie de finisarea locuinței, dar bărbatul este în imposibilitatea de a face asta.

Când soția sa a fots internată, el a fost nevoit să renunțe la locul de muncă de șofer pe care îl avea pentru a sta cu copiii. Iar situația se menține și acum. Deși le este aproape la nivel spiritual, copiii nu au astăzi ce să pună în gură, tocmai de aceea donațiile de orice fel și în orice cantitate ar fi un ajutor esențial pentru ca această familie să poată treacă iarna cu bine.

Familiile aflate la nevoie, precum cea de față, sunt unele dintre cele mai vulnerabile persoane din societate. În aceste momente, ei se confruntă nu doar cu lipsa hrănii, dar pentru că viața nu ar fi destul de dură acum, acest anotimp reprezintă pentru persoanele nevoiașe de asemenea o încercare în ceea ce presupune supraviețuirea.

Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Proiectele umanitare și sociale, precum cel prezentat, pe care cei de la Asociația Speranță pentru România le susțin au început în vara lui 2007, când aceștia ofereau pachete cu hrană caldă pentru familiile defavorizate și persoanele neajutorate din zona Oravița și județul Caraș Severin.

Inițial activitatea asociației a fost susținută de un grup de prieteni restrâns, iar 3 ani mai târziu acesta a prins amploare, când au pus bazele, de fapt, acestei asociații cu scop umanitar. Ulterior au urmat mai multe proiecte care au ajutat persoane și în special copii bolnavi de cancer și leucemie, copii ai străzii, persoane în vârstă fără adăpost sau alte persoane aflate în nevoie.

Misiunea lor de a face bine nu se limitează doar la atât, pe lângă acest suport material, tot cei de la asociația Speranță pentru România sunt cei care stabilesc dialogul dintre cei care pot să ofere un ajutor sub orice formă și cei nevoiași.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Fiindcă luna decembrie este luna cadourilor, acesta este cel mai oportun moment pentru a face o faptă bună și pentru că din păcate, casa în care locuiește Sandu și copiii săi stă să cadă în orice moment iar costurile care țin de materiale, manoperă, mobilier și multe altele, reprezintă impedimentul cu care familia aflată la nevoie trebuie să se confrunte, doar noi am putea schimba lucrurile în bine. Așadar, trebuie să ne mobilizăm pentru a schimba lucrurile de care acești oameni au atâta nevoie.

Donațiile pentru acest caz special se pot face pe Revolut sau BT Pay la numărul de telefon 0766 365 833 dar de asemenea, puteți dona în mai multe conturi puse la dispoziție pe site-ul asociației, unde găsiți detalii despre conturile în care puteți dona pentru familia Draghici.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri