Campania #AlăturiDeFiecareFemeie oferă suport medical și psihologic femeilor care au trecut prin această traumă

Orice infecție care dă simptomatologie sau care este diagnosticată în urma analizelor trebuie tratată, iar orice patologie suplimentară a mamei necesită o conduită și o urmărire specială pe parcursul sarcinii. De exemplu, pentru orice femeie cu exces ponderal este indicată scăderea în greutate anterior sarcinii. În cazul unui diabet se recomandă o atentă monitorizare a glicemiilor și o dietă săracă în carbohidrați. În cazul folosirii unor medicamente contraindicate în sarcină, se indică consult de specialitate pentru înlocuirea lor sau scoaterea din schema de tratament.

Dacă malformațiile uterine nu au de cele mai multe ori un tratament, anomaliile dobândite, cum ar fi fibromul uterin, care poate împiedica formarea sau dezvoltarea unei sarcini, pot fi diagnosticate și tratate înainte de a obține sarcina. În cazul unui col incontinent care nu poate menține o sarcină, se recomandă cerclaj al colului uterin efectuat către finalul primului trimestrul de sarcină, a încheiat Dr Radu Botezatu, medic specialist obstetrică-ginecologie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Campanie de suport

În acest context, în perioada noiembrie-decembrie 2020, clinica Nativia demarează o campanie de conștientizare și suport pentru femeile care au pierdut o sarcină. Sub sloganul #AlăturiDeFiecareFemeie medicii și reprezentanții clinicii doresc să transmită un mesaj de susținere, de suport și de recunoaștere pentru cele care nu au putut duce o sarcină la termen, în ciuda eforturilor.

Pierderea unei sarcini este un subiect tabu pentru majoritatea femeilor și nu ar trebui să fie așa. Din contră. Este momentul care impactează cel mai mult psihicul femeii cu implicații profunde asupra întregii familii. Vedem multe femei care trec prin această experiență traumatică și vrem să le transmitem că nu sunt singure, nu trebuie să se simtă singure. Suntem #AlăturiDeFiecareFemeie fie că aceasta a reușit să ducă o sarcină la termen sau nu, a declarat George Peltecu, director general clinica Nativia.

O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

În cadrul campaniei, pe pagina de Facebook a clinicii Nativia vor fi publicate materiale informative și de suport pentru femeile care au pierdut una sau mai multe sarcini, alături de poveștile unor astfel de mame, care împărtășesc dacă și cum au reușit să treacă prin această traumă.

În plus, în perioada 20 noiembrie- 20 decembrie, clinica Nativia oferă 30 de consultații gratuite pentru 30 de femei care au pierdut recent (în ultimele 3 luni) o sarcină și au nevoie de specialiști care să le îndrume și să le ajute. Consultațiile se adresează exclusiv beneficiarilor femei, care nu sunt deja paciente ale clinicii Nativia. Mai multe detalii găsiți aici https://www.nativia.ro/articole-medicale/o-sarcina-pierduta-este-o-poveste !

Ne dorim ca de aceste consultații să beneficieze femei care au nevoie de o a doua opinie medicală, de suport medical și psihologic. Sigur, și printre pacientele noastre se numără femei care au suferit o astfel de pierdere, însă numărul lor este destul de redus, iar acestea beneficiază de tot suportul nostru pentru a reuși să gestioneze momentul traumatic. Tocmai de aceea, consultațiile vor fi oferite femeilor care nu sunt deja paciente ale clinicii. a încheiat George Peltecu.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Foto fr si main: By Motortion Films /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri