3 Iulie 2020 publicat în Social 10 share-uri

Asociația Zi de Bine alături de Microgreens România vor construi o seră în care vor planta microplante și flori pe o suprafață de 240 mp.

Cei care vor să facă la rândul lor acest gest, pot scrie la adresa contact@zidebine.ro sau direct pe pagina de Facebook a Asociației. Pentru această cauză, asociația și-a propus să strângă din donații suma de 15.000 de euro, adică aproape 4000 de sms-uri care să conțină cuvântul SUS la 8862 sau 150 de sărbătoriți care ar primi din partea prietenilor lor un dar de 500 de lei.

Grădina Terapeutică este un proiect la care am spus DA!, fără ezitare. Cu toții știm deja că natura este locul perfect în care ne putem încărca bateriile. Ne bucurăm că se întâmplă astfel de inițiative și că putem realiza lucruri care durează și de pe urmă cărora pot beneficia atât de multe persoane. Microgreens România se află pe piață încă din 2013, iar când pasiunea noastră pentru plante se concretizează prin astfel de proiecte, ne simțim motivați și încrezători să mergem mai departe”, a declarat Cristian-Alexandru Tudor, Fondator Microgreens România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Oricine se poate implica donând către Asociația Zi de Bine astfel: prin SMS cu textul SUS la 8862 (mesaj în valoare de 4 euro); prin transfer bancar: în contul deschis la Banca Comercială Română (RON: RO56RNCB0092166359160001); prin PayPal; donație online prin PAGO, rohelp.ro, BT PAYetc. – Mai multe variante de donare se găsesc pe pagina asociației,  www.zidebine.ro

Scopul Asociației Zi de Bine este acela de a crea comunități, de a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile și de a crea notorietate în jurul unor cauze ignorate. Asociația va susține câte un ONG în fiecare lună a anului. Fiecare cauză selectată de Asociația ZI de Bine se adresează unei comunități, se realizează în maximum 30 de zile, este finanțată în special de către sărbătoriții lunii și se implementează cu ajutorul unui ONG local.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Mecanismul de funcționare este unul simplu: la fiecare început de lună se va anunța cauza susținută și se vor descrie nevoia și beneficiarii. La finalul lunii, donatorii vor afla ce s-a întamplat cu banii și vor fi invitați să vadă rezultatul implicării lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri