Kaufland România anunță primele 14 proiecte ce primesc finanțare de jumătate de milion de euro, pentru a sprijini cadrele medicale și grupurile vulnerabile afectate de pandemie
  • Peste 500 de familii din mai multe județe care se confruntă cu dificultăți materiale vor primi pachete cu produse alimentare și de igienă imperios necesare, datorită implicării unor asociații precum Asociația Reality Check.
  • Familiile vor beneficia de programe de susținere psihologică împotriva anxietății și a depresiei, prin eforturile Fundației Inimă de Copil prin proiectul Solidaritate versus Covid-19 și Fundației Serviciilor Sociale Bethany, prin inițiativa Împreună pentru comunități vulnerabile.
  • Pentru a susține derularea învățământului online, elevii și profesorii vor primi tablete, kituri educative, conexiune la internet și asistență psiho-socială, pentru prevenirea abuzurilor fizice și emoționale sau abandonului școlar – sprijin posibil datorită proiectelor Fundației de Sprijin Comunitar din Bacău cu proiectul Alo, sunt aici să te ajut!, Asociației pentru Promovarea Incluziunii Sociale din Cluj, prin acțiunea În stare de solidaritate demarată la nivel local și Fundația Inimă de Copil.

Peste 143 de proiecte au fost depuse de către ONG-uri din întreaga țară pe platforma www.instaredebine.ro/ajut, în cadrul apelului de proiecte lansat în luna aprilie, cu o nevoie de finanțare ce a totalizat 3,5 milioane de euro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

„Am început al treilea an al programului În Stare de Bine cu un apel dedicat proiectelor care răspund nevoilor actuale ale comunităților, fiind motivați de dorința de a sprijini eforturile societății civile în combaterea efectelor negative ale crizei. Astfel, prin apelul În Stare să Ajut, finanțăm proiecte care vizează beneficiari din toată țara și prezintă o diversitate a intervențiilor oferite de ONG-uri: de la pachete cu alimente și echipamente de protecție pentru personalul medical la sisteme de decontaminare și soluții de locuire de urgență pentru persoane defavorizate. Alături de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, dovedim prin acțiuni că responsabilitatea face diferența”, a afirmat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Finanțarea oferită de Kaufland răsplătește, astfel, implicarea remarcabilă a organizațiilor neguvernamentale din ultimele două luni, care s-au alăturat eforturilor autorităților și cadrelor medicale în lupta cu noul virus, continuând, în aceeași măsură, să activeze în rândul comunităților locale..


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri