8 Mai 2020 publicat în Social 13 share-uri

Ambasadorul campaniei "Alerg pentru Autism", Daniel Zamfiropol, a parcurs 100 de kilometri în 24 de ore, implicându-se într-un demers pentru susținerea tratamentelor la distanță a copiilor cu autism.

Comunicat de presă

Ambasadorul campaniei „Alerg pentru Autism” și pasionatul de alergare, Daniel Zamfiropol, a parcurs 100 de kilometri în 24 de ore, implicându-se într-un demers fără precedent pentru susținerea tratamentelor la distanță a copiilor cu autism care nu pot să ajungă în centrele de recuperare din cauza pandemiei de coronavirus. Inițial, proiectul urma să se desfășoare la țărmul Mării Negre unde particinații urmau să alerge la un ultramaraton de 24 de ore pe nisipul mării. Dar, în condițiile stării de urgență, participanții din toată țara au alergat în jurul locuinței, timp de 24 de ore, în 2-3 mai 2020.

Susținut de Casa de Licitații Artmark, Daniel Zamfiropol, unul dintre cei 150 de ultramaratoniști cu suflet mare, a ieșit din casă pentru această cauză nobilă și a parcurs cei 100 de kilometri în jurul casei sale din București. Fiecare kilometru parcurs a fost licitat, iar cei care au urmărit evenimentul pe platformele de socializare au putut face donaţii pentru copiii cu autism, un kilometru costând 10 lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. BIG SALE: 10 Piese vestimentare ULTRA reduse – la preț sub 100 lei Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu
  

Evenimentul anual „Autism 24h Marea Neagră” este o manifestație sportivă pentru amatori, profesioniști și copii și are ca scop promovarea cauzei persoanelor cu nevoi speciale. Inițiativa din acest an a fost susținută de 150 de pasionați de alergat din toată țara, care s-au alăturat cauzei pentru crearea unei platforme de suport pentru persoanele care suferă de autism și care nu își pot continua terapia clasică în această perioadă. Maratonul pentru Autism a durat 24 de ore și s-a încheiat duminică dimineață, la ora 10:00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri