11 Decembrie 2018 publicat în Social 1 share-uri

Iarna asta, mișcarea face bine. Ție și copiilor de la Clubul Climb Again și Asociația Hoffnung. Pentru fiecare 10 genuflexiuni făcute de tine, B!TONIC și ABC-u Nutriției donează 1 leu către copiii care au atâta nevoie de ajutor.

Auzi în jurul tău că e bine să mănânci sănătos, e bine să bei apă, e bine să faci sport. Dar știi ce e cu adevărat bine? Să ajuți. Așa că start #30secpentrubine! Cu fiecare genuflexiune făcută ajuți la îndeplinirea dorințelor de Crăciun a copiilor cu nevoi speciale din cadrul celor două asociații.

Campania #30secpentrubine este provocarea pentru care B!TONIC România și ABC-ul Nutriției și-au unit forțele cu scopul de a pune în mișcare comunitatea care se implică și de a face bine copiilor de la Asociații Hoffnung și Climb Again, care au nevoie de abonamente de înot și echipamente sportive profesionale pentru escaladă.

Provocarea este să-ți pui cele mai lejere haine și vezi câte genuflexiuni poți să faci în 30 de secunde. Noi vom număra fiecare genuflexiune și vom anunța suma de bani pe care o vom dona. Împreună vom merge înainte de Crăciun să cumpărăm cadouri, iar apoi vom merge să îi cunoaștem pe copiii de la Asociația Hoffnung și de la Climb Again. 10 copii de la Asociația Hoffnung vor primi plata abonamentelor de înot, iar Clubul Climb Again se va înnoi cu echipamente sportive profesionale care îi va ajuta pe copiii nevăzători să practice terapia prin escaladă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

„Lansăm această provocare cu gândul de a-i pune în mișcare pe cei interesati, în ideea de a-și face un bine fizic, dar și un bine material pentru copiii aflați în nevoie. E o invitație la bine pe care o adresăm publicului larg în speranța că eforturile comune vor aduce bucurie  de Crăciun copiilor cu nevoie speciale. Cu cât mai multe genuflexiuni numărăm, cu atât binele pentru ei va fi mai mare. ”, spune Iulia Berger, fondatorul Asociației ABC-ul Nutriției.

Cum să te implici:

  1. Filmează un videoclip în care faci cât mai multe genuflexiuni timp de 30 de secunde. Poți filma oriunde, cu orice fel de cameră sau gadget foto.
  2. Noi vom măsura pe ceas 30 de secunde de când începi prima genuflexiune.
  3. Te-ai filmat, urci filmul de facebook sau instagram cu #30secpentrubine, să te lauzi cu asta, noi căutam filmul și număram genuflexiunile. Asigură-te să fie o postare publică.
  4. Pentru că în mai mulți totul e mai bine, nominalizează alți 3 prieteni și provoacă-i la genuflexiuni. Cu cât mai multe genuflexiuni făcute, cu atât suntem mai aproape de a realiza visul copiilor de la cele două asociații.
  5. Urmărește progresul campaniei pe 30secpentrubine.btonic.ro

Campania se desfășoară în perioada 1 – 20 decembrie și își propune să numere cel puțin 200 000 de genuflexiuni.

Foto: Shutterstock/ Izf


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri