Evenimentul “Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor” propune o noua abordare in parenting si atrage atentia parintilor asupra importantei de a avea grija si de ei insisi;

Printre problemele ce vor fi abordate in cadrul atelierelor din eveniment se numara: insingurarea parintilor, degradarea relatiilor de cuplu odata cu venirea copilului, ignorarea propriilor interese in favoarea copiilor - toate provocari moderne din ce in ce mai des intalnite in familiile de astazi.

Evenimentul va include ateliere aplicate sustinute de psihologi, pe temele:

  • Parintii si pregatirea personala pentru intalnirea cu copiii lor
  • Problemele si provocarile parintelui singur sau care se simte singur in familie
  • Probleme de cuplu atunci cand apar copiii
  • Orientarea in viata a copilului: de la dorinta parintelui la putinta copilului
  • Care sunt semnele problemelor sufletesti ale parintilor si implicatiile asupra copiilor

Inscrierile se pot face in limita locurilor disponibile pe site http://www.protejamcopilaria.ro/evenimente/ sau pe mail la protejamcopilaria@pr.gmp.ro

„In ziua de astazi se vorbeste foarte mult despre educatia copiilor, dar foarte putin despre educatia parintilor. Parintele si copilul se dezvolta in mediul comun al familiei, iar problemele emotionale ale parintelui pot fi usor percepute de copii, chiar daca doar la nivel inconstient. Este important sa tratam problemele sanatatii emotionale cu aceeasi grija cu care ne ocupam de sanatatea fizica, cu atat mai mult cu cat ele pot fi aparent invizibile sau ignorate de parinte”, declara psiholog Lavinia tanculescu, Presedinte al Asociatiei Salvati Parintii.

Programul complet al evenimentului si multe detalii sunt disponibile pe www.protejamcopilaria.ro.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 3 din 4 mame isi neglijeaza propria persoana in favoarea copiilor si a partenerului de viata.