24 Octombrie 2016 publicat în Social 6 share-uri

Evenimentul “Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor” propune o noua abordare in parenting si atrage atentia parintilor asupra importantei de a avea grija si de ei insisi;

Comunicat de presa

GMP PR si Asociatia Salvati Parintii anunta inceperea inscrierilor la primul eveniment dedicat noii generatii de parinti din cadrul initiativei “Sa Protejam impreuna Copilaria” si care va sustinut de specialisti in psihologie si psihoterapie.

Evenimentul “Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor” va avea loc sambata, 29 octombrie, la Impact Hub Bucuresti si va aborda parenting-ul dintr-o perspectiva noua, diferita de cele de pana acum - ce porneste de la ideea ca un parinte implinit, care are grija si de sine, transmite starea de bine mai departe copilului.

Initiativa vine in contextul in care studiile arata ca parintii isi neglijeaza tot mai des propriile nevoi sau interese personale. Specialistii subliniaza faptul ca problemele sufletesti ale parintilor au un impact semnificativ asupra sanatatii emotionale a copiilor si a relatiilor de cuplu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  
  • Un studiu international arata ca, in medie, mamele isi acorda numai 17 minute pe zi doar pentru propriile nevoi
  • 51% din cele 2000 de mame chestionate au spus ca trec prin saptamani intregi fara un minut de relaxare
  • 3 din 4 mame obisnuiesc sa se concentreze asupra altor oameni in defavoarea propriei persoane

Psihologii subliniaza ca presiunile moderne de a fi un parinte perfect, un sot model, de a intretine in paralel o cariera, permit parintelui din ce in ce mai putin timp cu el insusi si conduc adesea la izolare emotionala sau asa-numita “depresie parentala”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri