Participa la primul studiu despre hartuirea stradala din Romania!

12:06, 8 Iunie 2016 publicat în Social81 share-uri

Simona-Maria Chirciu este prima doctoranda din Romania care abordeaza tema hartuirii stradale. Astfel, suntem toate invitate sa participam la studiul ei, raspunzand chestionarului „Perceptii si experiente ale femeilor privind hartuirea stradala in Romania”.

Daca esti femeie cu varsta de peste 18 ani si locuiesti in Romania, te rugam sa raspunzi la chestionarul "Perceptii si experiente ale femeilor privind hartuirea stradala in Romania", realizat pentru teza de doctorat a cercetatoarei si activistei pe hartuire stradala, Simona-Maria Chirciu. Acesta este primul chestionar pe tema hartuirii stradale in Romania, de aceea, fiecare raspuns conteaza.

Link catre chestionar: http://www.isondaje.ro/sondaj/439905231/

Citeste si:
Globurile de Aur 2018: 31 de rochii superbe ale vedetelor, TREBUIE...
Globurile de Aur 2018: 31 de...

Am intrebat-o pe Simona de ce o preocupa aceasta tema si iata ce ne-a raspuns:

M-am mutat in Bucuresti la varsta de 8 ani, iar incepand cu 11 ani am inceput sa cunosc ce inseamna hartuirea stradala si care este statutul tau, ca femeie, in spatiul public (si nu numai), in opinia unor baieti si barbati. Am multe experiente de hartuire stradala, unele minore iar multe altele, foarte grave. Si nu doar eu. In situatia asta suntem mult mai multe fete si femei.

Citeste si:
Cazul Nicu Guta: Vrem legi corecte si urgente care sa ne apere in...
Cazul Nicu Guta: Vrem legi...

Ma intereseaza aceasta problema sociala si politica pentru ca o traiesc pe pielea mea, vad cum alte fete si femei se lupta cu ea si imi doresc un spatiu public mai sigur pentru noi toate.

, spune Simona-Maria Chirciu.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri