Aceasta poveste adevarata a impresionat o lume intreaga si speram ca iti va atinge si tie inima… Numele sau este Raimundo Arruda Sobrinho, si.. timp de 35 de ani, acest om al strazii de 77 de ani, s-a ocupat cu cea mai mare pasiune a sa – a scris poezie si proza scurta.

Povestea poetului Raimundo Arruda Sobrinho

Aceasta poveste adevarata a impresionat o lume intreaga si speram ca iti va atinge si tie inima…
Numele sau este Raimundo Arruda Sobrinho, si.. timp de 35 de ani, acest om al strazii de 77 de ani, s-a ocupat cu cea mai mare pasiune a sa – a scris poezie si proza scurta. Ca om al strazii, locuia intr-un loc pe care el il numea „Insula”, un adapost improvizat din celofane.

INSULA:

Dar opera sa a ramas complet necunoscuta pentru lume, pana cand, in anul 2011, batranul om al strazii s-a imprietenit cu o femeie pe nume Shalla. Viata lui Raimundo s-a schimbat radical intr-o dimineata cand i-a dat o poezie Shallei.

SHALLA

Shalla a fost atat de impresionata de poezia lui Raimundo, asa incat a pornit o pagina de Facebook pentru a arata lumii intregi, munca acestui om. Ce s-a intamplat apoi… nu poate sa fie considerat decat un miracol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

“Cand l-am vazut pe Raimundo pentru prima data, mi-a da tuna dintre poeziile sale. Din acel moment, el a inceput sa fie parte din viata mea. Sa scrie, este pasiunea lui. Scrie in fiecare zi.”, povesteste Shalla.

Acestea sunt niste versuri scrise de Raimundo:

“Igiena materiala,
Igiena mentala.
Aici nu stiu ce este mai greu sa practic.
Semneaza, Conditionatul.”

RAIMUNDO ARRUDA SOBRINHO - CONDITIONATUL

Iata mai departe povestea “Conditionatului”, asa cum Shalla o relateaza:

Conditionatul este si numele acestui scurt documentar care ilustreaza povestea lui Raimundo.
Raimundo si-a droit mereu sa publice o carte de poezii. Si, locuind in acele conditii in care era, ca om al strazii, a devenit imposibil pentru el.

Documentarul "Conditionatul":

Am creat o pagina de Facebook pentru el, ca sa ii public poeziile si sa il fac pe EL sa se recunoasca ca om si ca artist. De atunci, oamenii au inceput sa se apropie, sa vorbeasca cu el, sa ii spuna ca l-au vazut si ca vor sa il stie. Apoi, ceva neasteptat s-a intamplat – am primit un mesaj de la fratele lui.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

“Dupa 57 de ani, am reusit sa te regasesc.” – spune fratele lui Raimundo.
Si continua… “Cand m-am dus la <<Insula>>, am gasit un barbat in mijlocul gunoiului, paros si cu barba, fara pic de igiena, stiind ca acest barbat este fratele meu. I-am sugerat sa vina sa locuiasca cu mine. Fratii mei sunt oti in viata, traiesc toti. El era cel care ceea ce lipsea. Golul pe care noi il aveam. Nu este un oaspete, este o parte a familiei, pe care copiii mei si sotia mea, il considera o parte integrala.”

Iar acum… in sfarsit… ii vom publica cartea. Visul lui este ca acest lucru sa devina realitate, dupa atat de mult timp.

“Blestemat este omul care se abandoneaza.
Aceste sase cuvinte arata
Ca, cu cat mai rea este situatia,
Nicodata, un om nu trebuie sa se considere pierdut.”
- Conditionatul

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri