2 Noiembrie 2015 publicat în Social 8 share-uri

Peste 75% dintre parintii care au participat la sondaj au marturisit ca au fost pedepsiti. Intrebati daca ar reactiona la fel in situatii similare, doar 1 % dintre respondenti ar urma exemplul parintilor lor.

Cum se pot vindeca cicatricile emotionale?

Pentru a nu activa procesele si comportamentele care i-au produs durere in copilarie, parintele de astazi poate deveni un parinte constient, prin autoanaliza constanta, poate capata o mai buna intelegere asupra emotiilor si a functionarii acestora, poate reflecta constructiv la propria poveste si poate aplica o serie de sfaturi din ghiduri de interventie si tehnici de mindfulness pentru a recapata echilibrul in familie, recomanda Dr. Laura Markham, care va sustine in luna noiembrie o conferinta destinata parintilor, la Bucuresti.

„Pedepsirea copilului, eliminarea privilegiilor, pedepsirea prin acordarea unor sarcini suplimentare, toate aceste abordari sunt concepute cu scopul de a-l „invata o lectie” pe copil. Dar cercetarile ne arata ca acei copii sunt mai degraba preocupati de caracterul abuziv al pedepsei, in loc sa simta remuscarea pentru greselile facute. Sunt onorata si fericita ca voi vizita Romania in luna noiembrie. Astept cu nerabdare sa aflu care sunt provocarile cu care se confrunta parintii romani si ce greutati intampina ei in procesul de crestere a copiilor. Sunt incantata ca le voi putea impartasi metoda mea metoda mea de parenting bland si ca ii voi putea ajuta sa isi schimbe si sa isi transforme in bine relatia pe care o au cu copiii. “, a declarat dr. Laura Markham.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Spunem NU pedepselor fizile si emotionale. Ne vine in ajutor, pentru prima data in Romania, Dr. Laura Markham, fondator www.ahaparenting.com, doctor in psihologie clinica, care va sustine 4 conferinte speciale pe 14 si 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, in care va vorbi despre dezvoltarea si mentinerea unei relatii armonioase in familie: „Parinte linistit, deci copii fericiti”, „Creste un copil inteligent emotional”, „Parinti linistiti, frati fericiti” si „Parenting linistit: mindfulness si autocontrol”. Conferintele se adreseaza parintilor de copii de toate varstele, de la bebelusi si pana la adolescenti, iar sfaturile ei pot fi citite pe AHAparenting.com, MotheringMagazine, Pregnancy.org. Dr. Laura Markham isi propune sa schimbe lumea, preschimband adultii de maine unul cate unul, prin ajutorul oferit parintilor lor.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Evenimentul face parte din seria Conferintelor TOTUL DESPRE PARENTING. Inscrierile se pot face aici.

Dr. Laura Markham este autoarea cartilor „Parinti linistiti, copii fericiti: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea” si „ Parinti linistiti, frati fericiti: cum sa crestem frati prieteni pe viata”, in curs de aparitie la editura Multi Media Est Publishing.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri