Suntem un grup de aproximativ 13 persoane, desemnate anul acesta 'postasii' Mosului. De Craciun, avem un vis, ne dorim sa pregatim 120 de cadouri pentru copii fara adapost, care locuiesc in zone precum Gara de Nord, Strada Buzesti, Piata Virgiliu, Strada Vulturilor, Raul Dambovita-Eroilor.

Vrem sa le oferim o seara magica, in care se pot bucura de copilarie.

Vestea buna este ca nu mai putin de 90 Ini(MOSI) au promis deja ca vor face cate un cadou pentru un copil. Mai avem nevoie insa de alte 30 de persoane inimoase, care poate isi doresc ca anul acesta sa poarta straie de Mos Craciun, chiar si in mod simbolic.

Astfel, cautam 30 de Mosi Craciuni pentru 30 de copii nevoiasi cu varste intre 5 si 14 ani. Multi dintre ei ne-au trimis scrisorele din care ne-am dat seama ca nu au vise marete, insa viseaza, totusi, sa primeasca ceva de Craciun.

Andreea, de exemplu, isi doreste caiete, carioci si o pereche de cizme. Gabriela Ana Maria, in varsta de 4 ani, vrea hainute si un carucior pentru papusi. Zana are 13 ani si "ar fi foarte multumita daca Mosul ar avea posibilitatea sa-i aduca o pereche de adidasi nr. 36 si cateva dulciuri", iar Stan Florentin, 11 ani, din Strada Buzesti, ar vrea sa primeasca ce considera Mos Craciun ca merita, avand in vedere ca a fost ascultator si cuminte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Visul nostru, "postasii lui Mos Craciun", nu se opreste aici. Vrem sa mergem si la cei mari cu Vestea Buna a nasterii Mantuitorului si sa le oferim o cina de Craciun.

Dar hai sa ne cunoastem mai bine si sa vedeti cum ne puteti ajuta:

Cine suntem?

Noi suntem Dana si Mike Zaharia, doi nebuni care doresc sa-si dedice viata semenilor. Inima noastra bate pentru cei saraci si tristi, pentru cei singuri si marginalizati de societate. De Craciunul acesta avem un vis: ne dorim sa pregatim 100 de cadouri pe care sa le ducem pe strada, la copiii fara adapost. Vrem sa le oferim o seara magica si sansa de a se bucura de copilarie. Visul nu se opreste aici. Vrem sa oferim o cina pentru cei mari. Vrem sa mergem la ei cu Vestea Buna a nasterii Mantuitorului.

De ce avem nevoie? Avem nevoie sa strangem in echipa noastra oameni care iubesc, carora le pasa. Avem nevoie de voi…

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

Ce puteti face?

• Puteti sa ne cereti o scrisoare sau informatii despre copii. Unii chiar au scris la Mos Craciun si spera ca au fost suficient de cuminti ca sa primeasca ceva. Noi suntem postasii, voi puteti fi Mosul cel bun. Daca nu aveti timp, noi putem face cadoul in locul vostru. Costurile sunt mici (35 de lei) dar rezultatele sunt mari.
• Puteti participa cu produse. Ca in fiecare an, se vor face sarmale si se vor duce bunatati. Facem o lista cu ce mai e nevoie, si v-o punem la dispozitie.
• Nu in ultimul rand, puteti sa va inscrieti printre voluntari. Ce veti face? In limita locurilor disponibile, veti putea merge impreuna cu noi pentru a oferi o parte din timpul si din inima voastra, pentru a darui dragoste si un strop de omenie. Veti canta colinde la minus grade Celsius si veti aprecia mai mult conditiile de acasa.
Pentru mai multe informatii sau pentru a lua legatura cu noi, pentru a stabili impreuna cum te poti implica, scrie-ne la martzian@ymail.com.

Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

https://bucuriedecraciun.wordpress.com/about/

Vedeti galeria foto cu scrisorile copiilor>>>>

Foto homepage: Shutterstock.com; Mos Craciun


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri