28 Octombrie 2014 publicat în Social 19 share-uri

Cand am descoperit aceste filmulete pe YouTube am ramas socata si nu pentru ca pentru prima data in viata mea vedeam aceasta anomalie, desi mai degraba i-as spune minune a naturii, ci pentru ca Abby si Brittany, gemenele care impart un singur corp si care uimesc lumea medicala de mai bine de 24 de ani, sunt atat de optimiste. Atat de pline de viata!

Pentru medici este inca un mister modul cum ele reusesc sa functioneze atat de bine impreuna, si cum reusesc sa isi coordoneze bratele. Chiar daca inca de la nastere nimeni nu se astepta ca ele sa supravietuiasca, au ajuns pana la varsta de 24 ani si duc o viata cu un ritm normal. Au facut tot ceea ce si-au putut dori, invatand sa isi coordoneze impreuna, fiecare parte a corpului care le apartine. Inoata, merg pe bicicleta, au mers la facultate, si-au luat carnet de sofer. Inca de cand aveau varsta de 6 ani, ele au aparut in mai multe documentare si show-uri de televiziune.

Cum pot sa supravietuiasca impreuna, desi au un singur corp si suflete, personalitati si minti diferite? Mai mult decat atat, sunt persoane care pot sa zambeasca, care au visuri si planuri de viitor ardente. Fiecare are un cap separat, dar corpurile lor sunt unite. Sunt foarte simetrice si dau impresia ca au un singur corp, cu mici variatii de la proprtiile normale. Cateva dintre organele vitale sunt separate; fiecare are o inima, un stomac, coloana vertebrala si cate un nerv spinal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri