12:08, 27 August 2014 publicat în Social 3 share-uri

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat estimarile meteorologice pentru perioada septembrie - noiembrie 2014. Afla cum va fi vremea in aceasta toamna.

Un articol via 9am.ro

Potrivit ANM, estimarile sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata de la Reading, Anglia, si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestei estimari.

Citeste si:
Vânzările produselor de curățenie din portofoliul Farmec se...
Vânzările produselor de...

Septembrie

Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice, iar in rest vor fi normale. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi deficitare in regiunile sud-estice si local in cele estice si sudice. In restul teritoriului vor fi apropiate de normal, cu o tendinta de excedent in centrul tarii.

Octombrie

Valorile termice vor fi peste mediile climatologice in sud-est si local in regiunile sudice si vestice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de normalul perioadei. Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tari

Citeste si:
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI APOCALIPSEI ZOMBIE, ÎN NOILE EPISOADE DIN...
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI...

Noiembrie

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand nordul, nord-estul si local vestul tarii, unde se pot situa sub aceste medii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in regiunile centrale ale tarii, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de mediile climatologice.

Fii la curent cu ACTUALITATEA! Pentru mai multe stiri intra pe 9AM.RO

Foto homepage: Shutterstock.com; vremea, meteo


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri