8 August 2014 publicat în Social 16 share-uri

Comunitatea este formata din femei care prin natura meseriei, prin casatorie sau urmand studii la institutii internationale de invatamant, s-au stabilit in alte tari.

“Am adunat o echipa redactionala fomata din fete care nu doar sunt stabilite in alte tari, dar au specializari pe toate categoriile de articole pe care le abordam. Avem specialiste in comunicare, psihologie, ospitalitate si fashion. Impreuna am inceput sa formam o comunitate in crestere pentru femeile ‘expat’ din orice tara“, mai adauga Raluca Firanescu.

Momentan Xpat Girls este o platforma online, insa anul viitor aceasta va fi formalizata, iar comunitatea va beneficia de mai multe instrumente de socializare care sa le aduca valoare.

“Speram totodata ca in demersurile noastre sa obtinem sprijinul unor comunitati de expati deja create si al unor brand-uri internationale care ne impartasesc valorile - libertate, apetit pentru schimbari curajoase, sustinerea voluntara a unor experiente internationale cat mai bune. Totodata, incercam sa gasim cat mai multe femei minunate care doresc sa impartaseasca pe portalul Xpat Girls experiente autentince din diaspora“, declara Raluca Firanescu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

In acest moment site-ul are aproximativ 20.000 de vizualizari pe luna, iar principalele tari sunt SUA, Romania, Olanda, Algeria, Israel, Germany, Ghana, Hong Kong, Canada.


Foto: Femei expat, Shutterstock; Credite foto: Attila JANDI / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri