8 August 2014 publicat în Social 16 share-uri

Comunitatea este formata din femei care prin natura meseriei, prin casatorie sau urmand studii la institutii internationale de invatamant, s-au stabilit in alte tari.

Comunicat de presa

Xpat Girls (www.xpatgirls.com), plaforma internationala deschisa tuturor femeilor din diaspora si bazata pe povesti personale a fost lansata de Raluca Firanescu, fotomodel international de origine romana stabilit in Israel.

Xpat Girls functioneaza ca o revista online unde femei de diferite nationalitati, alaturi de echipa editoriala formata din cinci colaboratoare stabilite in Israel, Marea Britanie, Olanda, Spania si China impartasesc experiente si sfaturi ale traiului in alte tari decat cea de origine.

Comunitatea este formata din femei care prin natura meseriei, prin casatorie sau urmand studii la institutii internationale de invatamant, s-au stabilit in alte tari. Sunt femei educate, a caror experienta de viata este valoroasa si care doresc sa impartaseasca lectiile invatate si sa se conecteze cu alte femei aflate in situatii similare. Spre deosebire de portaluri similare care ofera in principal detalii functionale (ex. cum sa te inregistrezi la primarie, cum sa iti faci programare la doctor), Xpat Girls se bazeaza pe tehnica de storytelling, fiecare articol este un mix dintre emotia propriei experiente si informatii despre cultura si specificul tarii in care autoarele traiesc acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

“Xpat Girls este proiectul meu de suflet, dupa peste 10 ani de modeling in Statele Unite si in Europa, 4 ani de advertising si 5 ani de casatorie in Israel. Ideea mi-a venit dupa ce atat sora mea, cumnata mea si doua dintre prietenele mele cele mai bune au plecat in strainatate. Abia atunci mi-am dat seama de acest trend care ia amploare cu o viteza fantastica, datorita conditiilor mai facile de emigrare si a usurintei tot mai mari de a calatori. Dupa ce eu insami am trait acest lucru, cred ca decizia de a te muta intr-o alta tara este unul dintre momentele cruciale din viata unei persoane”, declara Raluca Firanescu, initiatoarea Xpat Girls.

Continutul editorial este exclusiv in limba engleza si abordeaza povesti de viata, stil de viata local, experiente, recomandari diverse. Articolele variaza de la cele cu un continut inalt informational, din categoria “stiati ca”, pana la cele mai personale, care vorbesc despre transformari existentiale odata ce parasesti tara natala si ajungi in alt colt al lumii. Anumite postari pot fi considerate adevarate demersuri jurnaliste de investigatie, cum ar fi cele dedicate cartierului Red Light din Amsterdam.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri