7 August 2014 publicat în Social 38 share-uri

Strazile ne sunt familiare. Tot ce este in jurul nostru creeaza un decor obisnuit care nu ridica neaparat intrebari. Poate ca uneori ne agaseaza traficul, poate griul din jur, dar nu ne punem prea multe intrebari in privinţa unor aspecte ce ni se par 'obisnuite'. Mereu ne deplasam grabit si desi sunt lucruri care ne dor, ajungem sa le acceptam ca fiind un decor firesc.

Acest material a fost realizat cu ajutorul aplicatiei Cartodb - Odyssey. Va invitam astfel, intr-o calatorie imaginara prin Bucuresti, pentru a identifica multiplele moduri prin care se manifesta discriminarea la adresa femeilor. Nu trebuie decat sa folosesti rotita scroll de la mouse, pentru a parcurge aceasta calatorie in Bucuresti:

Informatii via Discriminari Urbane

si Feminism-Romania

„Discriminari urbane. Program de cetatenie activa sensibil la gen” este un proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org.

Foto homepage: Shutterstock.com/ Radu Bercan; Bucuresti

Iti recomandam si: Ce patesc femeile cand merg pe strada in Bucuresti

Despre discriminarile din Bucuresti, la Festivalul Femei pe Matasari

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri