IMPORTANT: o consultatie, o colposcopie, un examen Papanicolau si un examen de secretie vaginala - GRATUITE!

6 August 2014 publicat în Social 34 share-uri

In perioada 25 iulie 2014 - 25 octombrie 2014, Overmed Medical Center anunta derularea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin a persoanelor de sex feminin asigurate de catre CASMB.

Comunicat de presa

Incepand cu data de 21 iulie 2014 Overmed Medical Center este printre centrele private care a intrat in relatii contractuale cu CASMB (Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti), urmand a desfasura consultatii specifice specialitatilor obsterica si ginecologie, gratuit pentu persoanele asigurate, in conditiile prevazute de hotararea nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a contractului - cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii calendaristici 2014-2015.

In cadrul serviciilor acoperite de CASMB persoanele de sex feminin asigurate pot beneficia de ecografii, colposcopii, recoltari de analize si spitalizarea de zi cu toata gama de proceduri aferente. In contextul in care conform unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii in continuare numarul femeilor din Romania care moare datorita nedepistarii din timp a cazurilor de cancer de col uterin este mare, Centrul Medical Overmed a ales pornirea unui program de depistare a acestor cazuri la care pot avea acces toate femeile asigurate de catre CASMB.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Pacientele asigurate vor beneficia gratuit de o consultatie, o colposcopie, un examen citologic Babes-Papanicolau si un examen de secretie vaginala.

Pacientele asigurate CASMB vor putea solicita o programare la centru, la numerele de telefon 0723.166.067 si 031.100.20.02 printr-un e-mail la adresa office@overmed.ro, sau online, pe pagina de Facebook sau pe website: https://overmed.ro/, in limita numarului de cazuri contractate si decontate de catre CASMB in fiecare luna, iar conditiile raman aceleasi ca in cazul relatiei cu orice alta clinica de stat sau privata. Astfel, pacientele trebuie sa aduca la centrul medical un bilet de trimitere de la medicul de familie si dovada asigurarii, adica o adeverinta de la locul de munca.

"Suntem entuziasmati si increzatori in aceasta colaborare cu CASMB. Cu acest program venim in ajutorul femeilor asigurate de catre CASMB care acum pot beneficia gratuit de servicii de specialitate pentru depistarea de cancer de col uterin si in cadrul unei clinici private, cum este Overmed Medica Center. Dorim sa oferim experiente la standarde inalte, printr-un mediu placut si impreuna cu o echipa profesionista, unita si care isi desfasoara activitatea in slujba pacientelor" declara reprezentantul Overmed Medical Center, Dr. Dan Secara.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Foto homepage: Consult ginecologic, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri