23 Mai 2014 publicat în Social 21 share-uri

Cultura politica in tara noastra nu este una foarte avanasata. 'Dar eu cu cine votez?', intrebarea retorica a Cetateanului turmentat din piesa 'O scrisoare pierduta' de Caragiale, apare pe buzele multora, la fiecare sesiune de alegeri.

Parlamentul European are si rolul de control democratic asupra Comisiei Europene. Inainte de numirea membrilor acesteia, Parlamentul analizeaza in comisiile sale competenta si integritatea comisarilor desemnati (propusi). Parlamentul poate aproba numirea membrilor comisiei, sau impune retragerea unuia din comisari prin neacordarea votului de incredere.

Deci, mergi la vot duminica, 25 mai si alege-ti reprezentanta sau reprezentantul in Parlamentul European! Este foarte important.

In prag de Alegeri Europarlamentare 2014

400 de milioane de europeni vor vota pentru a alege persoanele ce vor conduce Europa in urmatorii cinci ani.

  • "Cu cine votez?"

Nu este o intrebare la care iti vom raspunde noi. Trebuie sa te decizi documentandu-te si punand stampila la urna de vot, pe data de 25 mai 2014.

Putem insa sa te informam cu privire la cele mai bune surse de documentare – site-ul Europarlamentare.eu, unde gasesti foarte bine structurat, informatii cu privire la candidatii romani la Parlamentul European si cei 5 candidati pentru Presedentia Comisiei Europene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

De asemenea, site-ul Eurovoteplus.eu/ro/ro ofera informatii despre cum membrii Parlamentului European sunt alesi in Europa. Acest site a fost construit de un grup de cercetatori din domeniul stiintelor sociale care doresc sa intelega efectele sistemelor electorale asupra politicii.

Documenteaza-te! >>> Candidati romani Alegeri Europarlamentare 2014. In cadrul Parlamentului European, candidatii romani reprezentanti ai partidelor politice, dar si independentii desemnati prin vot direct de catre populatie, adera la anumite grupari politice - Partide politice europene, in concordanta cu doctrina partidului din care fac parte, in tara lor sau raman neafiliati vreunei grupari politice europene, daca sunt independenti.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri