'Performanta nu cunoaste handicap'. Cum poti sa faci diferenta prin exemplul vietii tale

12:04, 2 Aprilie 2014 publicat în Social 1 share-uri

'Performanta nu are limite' aduce in fata opiniei publice noi modele de inspiratie, oameni care au performat in viata socio-profesionala prin munca, creativitate, daruire si ambitie.

Fundatia Licinium va invita luni, 7 aprilie, la Teatrul National Bucuresti, sa luati parte la conferinta motivationala „Performanta nu are limite”. Trei persoane cu handicap si un guest speaker vor lansa o provocare in randul participantilor de a-si schimba viata, prin valorificarea potentialului individual.

“Performanta nu are limite” aduce in fata opiniei publice noi modele de inspiratie, oameni care au performat in viata socio-profesionala prin munca, creativitate, daruire si ambitie.

Citeste si:
Cum alegi scaunul auto perfect pentru copilul tau?
Cum alegi scaunul auto...

Evenimentul este sustinut de primul speaker motivational cu handicap din Romania, Cosmin Jurcan, cu o experienta de 10 ani ca speaker prin exemplul unei vieti traite intens. Desi la varsta de doua luni era considerat o „cauza pierduta”, iar la 16 ani a avut nevoie de doua operatii pe creier, in prezent, Cosmin Jurcan este un reprezentant viabil al persoanelor cu dizabilitati din Romania.

Acestuia i se va alatura Teddy Necula, speaker si regizor de film. Nascut cu o dizabilitate fizica, Tedy Necula munceste in fiecare zi pentru a-si transforma visele in realitate si pentru a livra o munca de calitate.

Citeste si:
Scoala virtuala – 10 sfaturi pentru parinti
Scoala virtuala – 10 sfaturi...

Mihaela Lulea, campioana europeana la paracanoe a ramas fara un picior la varsta de 12 ani, insa a refuzat sa se dea batuta. In 2012, Mihaela a obtinut doua titluri importante la unul dintre cele mai grele sporturi pentru persoanele cu dizabilitati, paracanoe: bronzul la Campionatul Mondial si aurul la Europene.

„Ghem, set si meci!” sunt cuvinte care o vor urmari toata viata pe Ruxandra Dragomir, guest speaker in cadrul conferintei. Ruxandra ne va povesti cum a reusit prin perseverenta si daruire sa castige 9 turnee de tenis si sa ajunga numarul 15 mondial in anul 1997.

Cei patru speakeri isi vor spune povestile de viata si experientele traite in depasirea obstacolelor si atingerea performantei.

Conferinta “Performanta nu are limite” ofera o perspectiva motivationala asupra vietii si te provoaca sa analizezi obiectiv cat de mult pretuiesti clipele, cum poti sa faci diferenta prin exemplul vietii tale, ce inseamna, de fapt, imposibil si cate dintre piedicile pe care le resimtim sunt obstacole ce pot fi depasite prin munca si vointa.

„Inainte de a trai anii, pretuieste clipa” - Cosmin Jurcan

"Oamenii au nevoie de inspiratie. Pentru a ajunge sa se inspire prin ei insisi! Inspiratia duce la revelatii, iar revelatiile produc schimbare" - Tedy Necula

“Performanta se poate realiza doar prin fair-play“ - Ruxandra Dragomir

“Conteaza sa faci un lucru bine, ca restul sa mearga de la sine” - Mihaela Lulea

„Dorim ca pe 7 aprilie sa fiti partasi la un eveniment unic, care prin implicarea voastra va provoca o schimbare in vietile tinerilor cu si fara handicap” - Fundatia Licinium

Programul conferintei si detalii despre participarea la eveniment:

https://www.facebook.com/events/292999420850189/

https://www.facebook.com/pages/Conferinta-Performanta-Nu-Are-Limite/598832863522181

Persoane de contact:

Cristina Baluta – 0724.033.808
Cristina Radulescu - 0726176029


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri