26 Iunie 2013 publicat în Social 49 share-uri

Oana Pellea - 'Eu vreau ca la finalul vietii sa nu imi fie rusine de mine'. Exista oameni care prin forta prezentei lor reusesc sa ne miste si sa ne faca sa vibram. Reusesc sa ne faca sa simtim fiori de emotie in inima, in fiecare celula. Sunt oamenii care in ciuda magiei pe care o transmit in jurul lor, nu isi doresc aplauze si isi pleaca capul cu modestie in fata noastra… Aplauzele ii emotioneaza in egala masura.

 Un astfel de om este Oana Pellea, pe care am avut imensa placere de a o auzi, pentru prima data in cadrul unui eveniment dedicat pasionatelor si pasionatilor de moda din online-ul romanesc – Digital Divas, unde si Garbo.ro a fost partener media.

In cadrul acestei intalniri, Oana Pellea a vorbit despre impactul cuvintelor in mediul online. Cu parul tuns scurt, imbracata de vara, in pantaloni albi si o bluza vaporoasa crem, cu pantofi cu siret deschisi la culoare, mi s-a parut o expresie a ceea ce inseamna naturalete. “A avea sarm nu necesita straduinta”, ma gandesc si imi devine tot mai clar aceast adevar.

“Ce inseamna succesul? Atunci cand nu te mai intereseaza, e bine. Succesul nu trebuie cautat ca scop in viata. Si nu exista succes in afara pasiunii”. Oana Pellea imi capteaza atentia de la primele cuvinte. Din vocea ei, aceste cuvinte parca par mai incarcate de existenta. Exprimarea verbala o regasesc din nou, ca pe un autentic mod de a comunica oamenilor… Ceea ce foarte multi dintre noi am uitat. Am uitat sa punem emotie si sinceritate in cuvintele noastre.

“Atunci cand nu te cunosti nu ai niciun drept de a-l judeca pe celalalt. Orice forma de comunicare implica deci, si o forma de auto-cunoastere. Eu cred ca sunt o varianta a dumneavoastra.”, spune Oana Pellea, unei audiente formata in mare majoritate din tinere dormice de afirmare.

Oana Pellea - 'Eu vreau ca la finalul vietii sa nu imi fie rusine de mine'.

Prezenta Onei Pellea in spatiul public romanesc, atat de insetat de modele de viata autentice, mi se pare de-a dreptul reconfortanta. “Jurnalul” Oanei Pellea face parte din categoria best –seller, cu peste 32.000 de exemplare vandute. Nu am citit cartea, dar auzind-o pe Oana vorbindu-ne live, ma gandeam cu foarte mare intensitate ca trebuie neaparat sa o parcurg.

Oana Pellea a vorbit despre importanta a ceea ce exprimam in spatiul online: “Nu am postat nimic pe Facebook daca nu am simtit din stomac. Faceti o experienta si postati atunci cand va doare, atunci cand simtiti din adancul sufletului. Doar atunci veti primi feedback. Letea a fost un succes pentru mine”, povesteste actrita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri