14 Iunie 2013 publicat în Social 94 share-uri

Ce ne face frumoase in ochii unui barbat? 'Frumusetea la care ma refer sfideaza gravitatia si timpul. Nu are nevoie de Botox sau Piltates si diete riguroase', spune un barbat de 50 de ani. Citeste-i argumentatia si spune-ne daca esti de acord cu el.

In mod psihologic, gasim atragatoare o persoana care are calitatile persoanelor care ne-au ingrijit in primii nostri ani de viata. Persoanele care ne-au crescut, in mod tipic parintii sau familia extinsa sunt un model in relatiile noastre, emotional dar si fizic. Uneori se intampla sa alegem pe cineva care este chiar opusul acestor oameni, dar cu toate acestea ii folosim in continuare ca pe un fel de "template" (n.r. model).

Toti suntem atrasi de anumite parti ale corpului care ne stimuleaza din punct de vedere sexual: fata, ochi, par, sani, abdomen, posterior, glezne. Fiecare avem diferite preferinte, ceea ce este un lucru bun, avand in vedere ca sunt rare femeile care sa aiba fiecare parte a corpului exact asa cum ne place. Din nou, aceasta variatiune in ceea ce priveste atractivitatea, este un avantaj genetic pentru a crea o gama mai diversa de gene, ceea ce ne duce catre supravietuirea speciei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Maturitatea emotionala

Maturitatea emotionala inseamna recunoasterea predispozitiei noastre si concentarea mai mult pe ceea ce apreciem la un partener, mai mult decat ceea ce nu ne place. In acest moment incepem sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem.

Luand toate acestea in considerare, as argumenta ca atractivitatea si chimia sexuala nu o face pe o femeie frumoasa, ci pur si simplu atractiva. As argumenta ca frumusetea este definita de ceva mai adanc, ca frumusetea este mai mult decat la nivelul pielii.

Foto: Shuterstock.com - cuplu


IUBIREA CREEAZA FRUMUSETEA

Iar iubirea este o mare parte din ceea ce creeaza frumusetea unei femei, cel putin in ochii mei. Atunci cand cu adevarat iubesc o femeie si iubesc si minunatul ei fel de a fi, ea devine frumoase a in mintea mea, in sufletul meu. Iar atunci cand ea poate sa fie martora si sa simta dragostea mea pentru ea si viziunea frumusetii sale si cand le poate imbratisa pe deplin, atunci ea se transforma.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Nu spun acestea intr-un mod narcisit, intr-un mod controlat sau chiar romantic. Acest mecanism al asimilarii frumusetii nu este unic pentru mine sau pentru barbati in general. Toti avem acest dar. Noi toti creeam frumusete in vietile noastre, in relatiile noastre. Este ceva alchimic, ceva anume transformator, ceva ce are legatura cu sufletul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri