14 Iunie 2013 publicat în Social 94 share-uri

Ce ne face frumoase in ochii unui barbat? 'Frumusetea la care ma refer sfideaza gravitatia si timpul. Nu are nevoie de Botox sau Piltates si diete riguroase', spune un barbat de 50 de ani. Citeste-i argumentatia si spune-ne daca esti de acord cu el.

Ti-ai dorit vreodata sa te poti vedea asa cum te vede iubitul tau?

Ti s-a intamplat si tie sa simti aceasta experienta, de partea cealalta? Ti-ai dorit vreodata sa te poti vedea asa cum te vede iubitul tau? Poti sa faci acest lucru si probabil ca ai facut-o. Aceasta este frumusetea unei relatii – putem sa fim oglinzi unul pentru celalalt si in acelasi timp putem sa fim vindecatori unul pentru celalalt.

Am iubit in moduri adanci si am experimentat frumusetea in femei care in mod conventional nu erau considerate a fi atractive sau incadrate in frumusetea clasica. Mi-au dat lacrimile privind o femeie care i-a provocat pe prietenii mei sa puna la indoiala sanatatea mea mentala. Privind fotografiile acestor femei, mai tarziu, dupa ce aceasta intensa conexiune a trecut, pot sa inteleg ce provoca ridicatura de sprancene pe fetele prietenilor mei. Dar pot sa inteleg si plinatatea sufleteasca si dragostea care imi provocau simturile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Frumusetea la care ma refer sfideaza gravitatia si timpul. Nu are nevoie de Botox sau Piltates si diete riguroase. Nu zic ca nu ar trebui sa avem grija de noi si sa facem orice este bun pentru starea noastra de bine. Spun ca frumusetea iubirii este dincolo de timp si nu este afectata de intamplarile vietii.

Nu am vazut oare cu toii, un cuplu de batranei care se tin de mana pe strada, privindu-se in ochi cu o dragoste care a rezistat peste decenii si vicisitudini ale vietii? Nu am fost cu totii invidiosi pe iubirea si frumusetea co-creata in cadrul relatiei lor?

Sufletul este suflet

Frumusetea despre care va vorbesc este despre atractie si sexualitate. Cu totii meritam sa avem alaturi o persoana de care sa ne simtim atrasi din punct de vedere sexual si care sa se simta atrasa de noi. Aceasta frumusete nu este limitata doar la romantism...

Este vorba despre orice relatie de dragoste. Am avut prieteni dragi sau persoane din familie care din cauza cancerului sau a SIDA, au ajuns la jumatate din greutatea normala a corpului lor si ei au ramas frumosi pentru mine. Sufletul este suflet, iar esenta sa este frumusete la toate nivelurile.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Cred ca mecanismul iubirii transcende genul sau sexualiatatea unei persoane si cred ca este adevarat pentru toate tipurile de relatii, intre diverse tipuri de persoane. Sufletului nu ii pasa in ce fel de corp locuieste partenerul drag. Iubirea e iubire si frumusetea e frumusete.

Sunt eu un romantic incurabil sau poate mai degraba exprim un adevar? De dragul fiicei mele si de dragul tuturor femeilor tinere din intreaga lume, mi-ar placea sa cred ca am dreptate. Care sunt experientele voastre legate de frumusete sau a crea frumusetea in partenerul vostru?

Un articol via The Good Men Project

de Jullie S.

Iti mai recomandam si:

In lenjerie intima, FARA photoshop: Superba colectie Simply Yours pentru femeile cu forme!

Beyonce, furioasa pe H&M!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri